Was obu ponoszą emocje. Najpierw autor powiedział że rękawice które Komaro używa są zje**** więc czego się spodziewa bluzgi na bluzgi. Sugar skąd wiesz że mastersy są zrąbane nigdy ich nie miałeś i od razu gadasz takie rzeczy. A Komaro opanuj się nie wiesz że z takimi się nie dystkutuje bo pobije cię doświadczeniem i mądrością :). Ciekawe czy ci znajomi autora mieli kiedyś te rękawice hm. Mi się zdaje że nie bo reeboki są uważane za beznadziejne. Radzę kupić mastersy/everlasty.
Kultura w wieku dojrzewanie impossible xD
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Ostatnio zmieniony przez Tibex 2010-01-15, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
Ja się zastanawiam nad zakupem rękawic bokserskich.
Zależy mi na komforcie podczas treningu, aby była odpowiednia wentylacja oraz dobrze obszyty rzep, który bez problemów będę mógł odpinać drugą rękawicą.
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ja się zastanawiam nad zakupem rękawic bokserskich.
Zależy mi na komforcie podczas treningu, aby była odpowiednia wentylacja oraz dobrze obszyty rzep, który bez problemów będę mógł odpinać drugą rękawicą.
Ja kupiłem pierwsze rękawice bokserskie, i są to Domyos'y z Decathlonu. Nie są znaną firmą, lecz rękawice się dobrze sprawują. Mają rzepy dobre, przyszyty kciuk, i "Air Cooling System". Nie jak w większości rękawic(z którymi ja się spotkałem) 5 dziurek na środku, lecz taką siatkę, która bardzo dobrze wentyluje. Zrobiłem zdjęcie tegoż wynalazku: