Potrzebuję rękawic bokserskich do sparingów, budżet jakim dysponuje to 250zł.
Czekam na wasze sprawdzone propozycje, rękawice z którymi macie kontakt i jesteście przekonani o ich trwałości.
Chcę kupić coś porządnego co wytrzyma mi długo w domu i przy treningu da radę, kolega polecił mi te reeboki, no i w necie dobrze o nich piszą co sądzicie o nich ??
To jak ktoś z forum miał kontakt z tymi rękawicami Reebok'a ??
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-12, 15:46
Sugar napisał/a:
To jak ktoś z forum miał kontakt z tymi rękawicami Reebok'a ??
Boże nie kupuj tych RBK, kup sobie Mastersa jak nie masz hajsu na droższe lepszych firmy a jak chcesz kozak to bierze te RAJA Boxing a nie jakiś syf reeboka.
Jak bym nie miał kasy to bym kupił mastersy, i to naprawdę nie miał kasy bo wszyscy mi je odradzali, lepiej żebym brał Jakieś Grieen Hill niż zjebane mastersy
Wysłany: 2010-01-12, 18:24
Sugar napisał/a:
Jak bym nie miał kasy to bym kupił mastersy, i to naprawdę nie miał kasy bo wszyscy mi je odradzali, lepiej żebym brał Jakieś Grieen Hill niż zjebane mastersy
[ustawa o kontroli publikacji i widowisk] kto Ci je odradził niby? Sam ich używam i są dobre a jak nie znasz się na innych firmach do sportów walki tylko na [ustawa o kontroli publikacji i widowisk] rbk to pozdro.
Mam jeszcze everlast Protex 2 ale och używam do treningów(worek, łapy), a rady szesnastolatka obchodzą mnie niezmiernie i najlepiej by było jak byś się zamkną, aż nie stać cię na lepsze rękawice to już nie mój problem i na przyszłość nie powielaj postów, bo nie dość że się nie znasz to tylko powtarzasz po innych
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-12, 20:38
Troche oglady. Obaj!
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Wysłany: 2010-01-13, 15:28
Sugar napisał/a:
Mam jeszcze everlast Protex 2 ale och używam do treningów(worek, łapy), a rady szesnastolatka obchodzą mnie niezmiernie i najlepiej by było jak byś się zamkną, aż nie stać cię na lepsze rękawice to już nie mój problem i na przyszłość nie powielaj postów, bo nie dość że się nie znasz to tylko powtarzasz po innych
odpowiedz godna szesnastolatka, który udaje że na czymś się zna
Wysłany: 2010-01-13, 18:57
Sugar napisał/a:
odpowiedz godna szesnastolatka, który udaje że na czymś się zna
[ustawa o kontroli publikacji i widowisk]Ty ile masz lat? Jaki staż masz treningowy? [ustawa o kontroli publikacji i widowisk]ile masz lat chciałem Ci pomóc [ustawa o kontroli publikacji i widowisk]