Wysłany: 2011-03-16, 22:03 [S] KSW 15 Bilet ELITE VIP, 2gi rząd 750 zamiast 1500zl
15 edycja Konfrontacji Sztuk Walki - KSW 15
19 marca 2011r. w hali Torwar
Sprzedam bilet ELITE VIP o cenie nominalnej 1500zl za połowę wartości tj. 750zl.
Sektor E - najlepsze miejsce na płycie tuż przy ringu!!
Rząd: 2
Miejsce: 14
Pakiet VIP Elite obejmuje:
- zaproszenie na after party
- specjalna strefa ograniczona dywanem
- welcome drink
- obsługa hostess
Tel. 796 406 374
Na wiadomym portalu aukcyjnym jest wystawiona aukcja, w wyszukiwarke wpisujemy KSW 2 rzad
Ja bym na twoim miejscu wyszukał na fejsie byłych "pracodawców" Antka Chmielewskiego pewno beda zainteresowani biorac pod uwage ostatnia gale z jego udziałem
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
hahaha widzę że ja i Batman dokładnie na to samo spojrzeliśmy xD
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
ale nam pocisnął:P ale w realu nie ma takiej atmosfery i nie płacisz takiej kasy za to:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy