Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-03-27, 11:12
hehe też jak zobaczyłem to myślałem, że dla uzytkowników jakaś zniżka czy cos
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Hehe, u mnie w szkole też wprowadzili identyfikatory - ale odkąd w trzeciej klasie nie mam już lekcji z dyrektorem (PO-OC), to od września ani razu go nie miałem na sobie ;P Co do smyczy, też miałem parę i każda po jakimś czasie ginęła i zostawała ta jej mniejsza część :)
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-03-28, 09:51
Dobra jest taka smycz ale tylko by zwiększyć objętość kluczy :D Wtedy mniejsze prawdopodobieństwo, że się zgubią... Ala na szyi bym takiego czegoś nie nosił xD
Smycz dla szpanu. Jest niewygodna, możesz sobie śmiesznie opalić szyje gdy masz ją na sobie.
nie koniecznie, ja swoją smycz chowam, tak aby nie była zbytnio widoczna i nie rzucała się w oczy, i klucze nosze, jest bardzo wygodna, w przeciwieństwie do noszenia w kieszeni tych kluczy, gdzie łatwo o zgubienie
jest b. wygodna, jeszcze nie opaliłem 'śmiesznie' sobie szyi i nie jest do szpanu...
a 5PLN, to nie wiem czy jesteście tak już naprawdę biedni, że żałujecie dać na ofiarę...to prawie za darmo, i jeszcze takie posty ci co na początku napisali
gdzieś słyszałem, że można samemu taki napis/y wkroić w dowolną smycz
Smycz dobra sprawa xd
Ale troche wkurwiające jest noszenie jej na szyji ;P
Ja zawsze noszę w kieszeni, albo przypinam do spodni i sobie ładnie zwisa, a klucze i inne na miejscu :D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"