Nie no nawet o wykonanie nie chodzi, bo może być, ale taka cena za sprzęt o wątpliwej skuteczności? Uchwyty do pompek - ok, nawet sam posiadam, narzędzia do ćwiczeń brzucha - nie widzę sensu, ale ok. A to? Można się rozciągać samemu i zrobić mniejsza krzywdę.
PS. Ta maszyna bardziej przypomina narzędzie do gwałtu, gdy ofiara nie chce nóg rozłożyć : D
Właśnie chodzi o wykonanie. To jest sprzęt domowej roboty i nie jest warty swojej ceny dlatego go krytykuje. Taka jest właśnie mentalność ludzi takich jak Ty, zrobić z byle czego a sprzedać jak najdroższy firmowy sprzęt, czyli szukać idiotów.
PS. Na tym forum widzę, że takich nie znajdziesz
Właśnie chodzi o wykonanie. To jest sprzęt domowej roboty i nie jest warty swojej ceny dlatego go krytykuje. Taka jest właśnie mentalność ludzi takich jak Ty, zrobić z byle czego a sprzedać jak najdroższy firmowy sprzęt, czyli szukać idiotów.
PS. Na tym forum widzę, że takich nie znajdziesz
Widzę że ktoś tu jest zazdrosny. Nie rozumiem poprostu mentalności ludzi tego forum. Przecież tu nikt nikogo nie zmusza do kupna tego. Koleś zrobił sobie takie coś chce sprzedać poniósł takie i takie koszty związane z tym to już jego sprawa tak samo i cena i po co tyle zamieszania robicie. Co drugi to mądrzejszy i pokazuje co on by nie zrobił, jak on to by nie zrobił. Kończcie ten cyrk bo to normalnie śmieszne jest zachowujecie się jak dzieciaki w przedszkolu.
kruszynka1, My przynajmniej nie rejstrowaliśmy się po to, żeby specjalnie bronić tego kolesia (chociaż pewnie masz dwa konta.) i nie oceniamy autora sprzętu, lecz sprzęt, czego nie wolno nam zabronić.
niech i sprzedaje gówno w puszce jak ktoś jest na tyle głupi by kupić. Ale po to jest forum aby to oceniać. Dla mnie to jest za drogie niepotrzebne i niebezpieczne. Rozumiem że bronisz swojego towaru ale ja to mam gdzieś i nie będę tego chwalił skoro to jest nieopłacalne.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
ale po co to pokazujesz? to tak jak ze wszystkich w jednym miejscu można kupić coś taniej w drugim miejscu jest 10x droższe. Co nie znaczy że to tańsze jest wystarczająco tanie. Taka maszynka to jest i tak za droga jak na swoją wartość materiałową. Inna sprawą jest że jest niepotrzebna.
I przestań się trząś jak stonka po oprysku. Jak chcesz to dzwoń nas taki sprzęt i tak nie interesuje a odradzamy innym żeby nie dali się naciągnąć przez takich jak Ty.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Dzięki chłopaki za poparcie. Tak jak już powiedziałem jak ktoś nie potrafi racjonalnie czegoś wycenić (i tak dobrze by na tym zarobił jakby to kosztowało 150zł) to trzeba takie zachowanie tępić.
tu nie chodzi o poparcie ale ja po prostu nie lubię jak ktoś próbuje kit wcisnąć i jeszcze się burzy jak ktoś mówi że to jest kit. Naprawdę tacy kolesie są rozbrajający.
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2008 Posty: 288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2011-02-20, 21:33
Faktycznie 150 zł byłoby bardziej racjonalne. Sądzę, że jak za jakiś czas poszukamy tego sprzętu na allegro to zobaczymy go właśnie za takie pieniądze. A tak nie nabija portfel właścicielom allegro za wystawianie przedmiotu
_________________ Nak Muay znaczy wojownik ...
www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie