Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedam maszyne do rozciągania nóg
Autor Wiadomość
zapalara

Wysłany: 2011-02-08, 17:51   Sprzedam maszyne do rozciągania nóg

http://allegro.pl/maszyna...1439722846.html

MMAniak 

Wysłany: 2011-02-08, 23:18   

Według mnie ten sprzęt nie jest warty tej ceny...

zapalara

Wysłany: 2011-02-15, 14:48   

Cena jest dobra, taki sprzęt nie musi być ładny, ale ma być funkcjonalny i spełniać swoje zadanie.
http://allegro.pl/maszyna...1463384270.html

a inne sprzęty nie dość, że mają siedzenie pod kątem 90 stopni to różnią się tylko obiciem no i są droższe .

BzYq 
TopTeam

Wysłany: 2011-02-18, 18:32   

Faktycznie wygląda dość kasztańsko i 280 zł... :roll:

www.bzyqdesign.com.pl - BzYq Design - grafiki, banery, ulotki, wizytówki, plakaty, strony www w Szczecinie

MMAniak 

Wysłany: 2011-02-18, 23:35   

nie trzeba być specjalnie uzdolnionym, żeby samemu coś takiego wykonać (a nawet lepsze), niech gość sobie zarabia, ale bez przesady. Materiał tam za dużej kwoty to nie przekroczy.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2011-02-19, 11:19   

ale po co takie sprzęty ja ogólnie nie rozumiem po co urządzenia są do rozciągania i ćwiczeń mięśni brzucha. Jest tak duży wachlarz możliwości ćwiczeń że takie urządzenia nie są potrzebne. a wręcz krzywdę można sobie zrobić.
Ostatnio zmieniony przez yaol90 2011-02-19, 17:10, w całości zmieniany 1 raz  

kruszynka1

Wysłany: 2011-02-19, 12:38   

MMAniak napisał/a:
nie trzeba być specjalnie uzdolnionym, żeby samemu coś takiego wykonać (a nawet lepsze), niech gość sobie zarabia, ale bez przesady. Materiał tam za dużej kwoty to nie przekroczy.

Proponuje wykonać ją sobie samemu. Na allegro cena 280zł to i tak jest tanio. Maszyna ułatwia rozciąganie, gdyż samemu tak się nie rozciągniesz, maszyna jest silniejsza niż opór twoich mięśni. Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka, więc myślę, że cena jest adekwatna do włożonej pracy i materiałów i nie róbcie offtopa

MMAniak 

Wysłany: 2011-02-19, 13:52   

O czym Ty gościu gadasz???
kruszynka1 napisał/a:
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka
nie mów że ten sprzęt kosztuje tyle kasy. Tak jak mówiłem, chcesz to zarabiaj, ale nie rób z kogoś idioty. Wystaw normalną cene a nie 280zł za taki szajs. Powodzenia!

kruszynka1

Wysłany: 2011-02-19, 16:11   

MMAniak napisał/a:
O czym Ty gościu gadasz???
kruszynka1 napisał/a:
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka
nie mów że ten sprzęt kosztuje tyle kasy. Tak jak mówiłem, chcesz to zarabiaj, ale nie rób z kogoś idioty. Wystaw normalną cene a nie 280zł za taki szajs. Powodzenia!

Stary nie wiem na co ty liczysz!!! Myślisz że ktoś za darmo będzie Ci robił taki sprzęt jeśli tak to się grubo mylisz i szukaj sobie gdzie indziej idioty! Zresztą nikt tu Cie o zdanie nie pytał bo to jest dział do sprzedaży a do offtop.
Proszę moda o zakończenie tego cyrku usunięcie tych głupich wypowiedzi.
P.S Odwiedź serwis allegro i zobacz po ile takie sprzęty chodzą.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2011-02-19, 17:09   

to jest bazar ale to nie znaczy że nie możemy danego sprzętu oceniać i wyrażać opinii na jego temat jakbyś nie zauważył to jest forum

zapalara

Wysłany: 2011-02-19, 17:12   

Tu masz maszynę za 370zł http://allegro.pl/szpagat...1461655428.html

Może jak bardzo cię tak bulwersuje to napisz, do allegro, żeby wykasowały te aukcje bo twoim zdaniem okrada się ludzi. oceniać można, ale wy piszecie tu o oszukiwaniu i robieniu z ludzi idiotów. Pisanie bzdur przez niewiedzę gdyż, podobne maszyny są o 100zł droższe, tymczasem kolega MManiak krytykuje mój towar

Batman 

Wysłany: 2011-02-19, 18:51   

kruszynka1 napisał/a:
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka, więc myślę, że cena jest adekwatna do włożonej pracy i materiałów i nie róbcie offtopa
Ta konstrukcja nie wydaje mi się za bardzo skomplikowana, gdybym chciał taki zrobić, to nie widzę problemu w zespawaniu rurek i płaskowników, a o materiałach, takich jak farba, skaja, gąbka to już w ogóle nie ma o czym mówić, bo to już chodzi o wygodę, zamiast tego przykręcę 6 desek.

kruszynka1

Wysłany: 2011-02-19, 19:07   

Batman napisał/a:
kruszynka1 napisał/a:
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka, więc myślę, że cena jest adekwatna do włożonej pracy i materiałów i nie róbcie offtopa
Ta konstrukcja nie wydaje mi się za bardzo skomplikowana, gdybym chciał taki zrobić, to nie widzę problemu w zespawaniu rurek i płaskowników, a o materiałach, takich jak farba, skaja, gąbka to już w ogóle nie ma o czym mówić, bo to już chodzi o wygodę, zamiast tego przykręcę 6 desek.
To se zrób i nie zawracaj ludziom dupy. Po co się wypowiadać jak umiesz to sobie zrób i po co tym się chwalić.

zapalara

Wysłany: 2011-02-19, 19:14   

albo zrób i sprzedawaj za 30zł może ta cena jest dobra?

Batman 

Wysłany: 2011-02-19, 19:18   

kruszynka1 napisał/a:
To se zrób i nie zawracaj ludziom dupy. Po co się wypowiadać jak umiesz to sobie zrób i po co tym się chwalić.
Przede wszystkim, gdybym chciał się rozciągnąć, to bym takie czegoś nie używał. Skoro ogłaszasz się na tym forum (a raczej jakiś przedmiot na sprzerdaż), to jest on również do oceny i powinieneś się pogodzić z krytyką. My ten sprzęt oceniamy, regulamin tego nie zabrania.

[ Dodano: 2011-02-19, 19:20 ]
zapalara napisał/a:
albo zrób i sprzedawaj za 30zł może ta cena jest dobra?
Widzisz, mnie stać na coś zupełnie innego i wiedziałbym ile mógłbym wziąc za coś, co skonstruowałem.

Odpowiedz do tematu