nie trzeba być specjalnie uzdolnionym, żeby samemu coś takiego wykonać (a nawet lepsze), niech gość sobie zarabia, ale bez przesady. Materiał tam za dużej kwoty to nie przekroczy.
ale po co takie sprzęty ja ogólnie nie rozumiem po co urządzenia są do rozciągania i ćwiczeń mięśni brzucha. Jest tak duży wachlarz możliwości ćwiczeń że takie urządzenia nie są potrzebne. a wręcz krzywdę można sobie zrobić.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Ostatnio zmieniony przez yaol90 2011-02-19, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
nie trzeba być specjalnie uzdolnionym, żeby samemu coś takiego wykonać (a nawet lepsze), niech gość sobie zarabia, ale bez przesady. Materiał tam za dużej kwoty to nie przekroczy.
Proponuje wykonać ją sobie samemu. Na allegro cena 280zł to i tak jest tanio. Maszyna ułatwia rozciąganie, gdyż samemu tak się nie rozciągniesz, maszyna jest silniejsza niż opór twoich mięśni. Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka, więc myślę, że cena jest adekwatna do włożonej pracy i materiałów i nie róbcie offtopa
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka
nie mów że ten sprzęt kosztuje tyle kasy. Tak jak mówiłem, chcesz to zarabiaj, ale nie rób z kogoś idioty. Wystaw normalną cene a nie 280zł za taki szajs. Powodzenia!
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka
nie mów że ten sprzęt kosztuje tyle kasy. Tak jak mówiłem, chcesz to zarabiaj, ale nie rób z kogoś idioty. Wystaw normalną cene a nie 280zł za taki szajs. Powodzenia!
Stary nie wiem na co ty liczysz!!! Myślisz że ktoś za darmo będzie Ci robił taki sprzęt jeśli tak to się grubo mylisz i szukaj sobie gdzie indziej idioty! Zresztą nikt tu Cie o zdanie nie pytał bo to jest dział do sprzedaży a do offtop.
Proszę moda o zakończenie tego cyrku usunięcie tych głupich wypowiedzi.
P.S Odwiedź serwis allegro i zobacz po ile takie sprzęty chodzą.
to jest bazar ale to nie znaczy że nie możemy danego sprzętu oceniać i wyrażać opinii na jego temat jakbyś nie zauważył to jest forum
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Może jak bardzo cię tak bulwersuje to napisz, do allegro, żeby wykasowały te aukcje bo twoim zdaniem okrada się ludzi. oceniać można, ale wy piszecie tu o oszukiwaniu i robieniu z ludzi idiotów. Pisanie bzdur przez niewiedzę gdyż, podobne maszyny są o 100zł droższe, tymczasem kolega MManiak krytykuje mój towar
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka, więc myślę, że cena jest adekwatna do włożonej pracy i materiałów i nie róbcie offtopa
Ta konstrukcja nie wydaje mi się za bardzo skomplikowana, gdybym chciał taki zrobić, to nie widzę problemu w zespawaniu rurek i płaskowników, a o materiałach, takich jak farba, skaja, gąbka to już w ogóle nie ma o czym mówić, bo to już chodzi o wygodę, zamiast tego przykręcę 6 desek.
Żeby wykonać taką maszynę trzeba mieć sporo własnego sprzętu spawanie, wiercenie, cięcie, malowanie, przybijanie, skaja, gąbką, płyta, stal (płaskownik, profile), podnośnik, kółka, więc myślę, że cena jest adekwatna do włożonej pracy i materiałów i nie róbcie offtopa
Ta konstrukcja nie wydaje mi się za bardzo skomplikowana, gdybym chciał taki zrobić, to nie widzę problemu w zespawaniu rurek i płaskowników, a o materiałach, takich jak farba, skaja, gąbka to już w ogóle nie ma o czym mówić, bo to już chodzi o wygodę, zamiast tego przykręcę 6 desek.
To se zrób i nie zawracaj ludziom dupy. Po co się wypowiadać jak umiesz to sobie zrób i po co tym się chwalić.
To se zrób i nie zawracaj ludziom dupy. Po co się wypowiadać jak umiesz to sobie zrób i po co tym się chwalić.
Przede wszystkim, gdybym chciał się rozciągnąć, to bym takie czegoś nie używał. Skoro ogłaszasz się na tym forum (a raczej jakiś przedmiot na sprzerdaż), to jest on również do oceny i powinieneś się pogodzić z krytyką. My ten sprzęt oceniamy, regulamin tego nie zabrania.
[ Dodano: 2011-02-19, 19:20 ]
zapalara napisał/a:
albo zrób i sprzedawaj za 30zł może ta cena jest dobra?
Widzisz, mnie stać na coś zupełnie innego i wiedziałbym ile mógłbym wziąc za coś, co skonstruowałem.