Moj woj poszukuje takiej maty ale ja nie wiem czy ten konkretny przedmiot jest wart swojej ceny. Nie chce zawracac mu glowy nie potrzebnie a nie znam sie na tym wiec jezeli ktos na forum potrafi to okreslic bede dzwieczny.
Mi również nie wydaje się, aby cena była odpowiednia, lecz nigdy nie kupywałem mat, więc nie wiem i nie chcę niekomu mylić, ale fafik, jeżeli szukasz maty to sprawdź ile koszutują nowe, zorientuj się w cenach i sprawdź czy warto.
Niby znalazlem nieco tansze, ale to bardziej przypomina materac, a tu znowu zdarcia widac na rogach (nie wiem czy to nie bedzie sie szybko powiekszac), ale te maja zupelnie inna fakture i sa bardziej ustawne, dlatego mnie interesuja. Trenowal ktos na takich? Jak sie sprawuja? Bede wdzieczny za informacje.
Ja kiedyś trenowałem na czyms takim Ogólnie to dobre, bo i łatwo się po tym chodzi(tzn nie ugina się zbytnio)i rzut na to też raczej strasznie nie boli.Z tym, że trzeba uważać bardzo na te łączenia pomiędzy 1 a 2 materacem, bo podobno(trener nas za każdym razem ostrzegał)można sobie "wkręcić" w to palce u nóg i nawet połamać A co do zdartych rogów to to nie ma problemu, bo w sekcji tez miałem podobnie i to jest zrobione z bardzo wytrzymałego materiału więc nie powinno się powiększać
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"