Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedam matę typu "tatami"
Autor Wiadomość
aikidolodz 

Wysłany: 2010-07-06, 17:32   Sprzedam matę typu "tatami"

Witam.

Sprzedam matę typu "tatami". Zapraszam na [URL=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1121034104 ]ALLEGRO[/URL]

Pozdrawiam

Adam Wasiak

fafik 

Wysłany: 2010-07-06, 19:09   

Moj woj poszukuje takiej maty ale ja nie wiem czy ten konkretny przedmiot jest wart swojej ceny. Nie chce zawracac mu glowy nie potrzebnie a nie znam sie na tym wiec jezeli ktos na forum potrafi to okreslic bede dzwieczny.

Batman 

Wysłany: 2010-07-06, 20:09   

Mi również nie wydaje się, aby cena była odpowiednia, lecz nigdy nie kupywałem mat, więc nie wiem i nie chcę niekomu mylić, ale fafik, jeżeli szukasz maty to sprawdź ile koszutują nowe, zorientuj się w cenach i sprawdź czy warto.

fafik 

Wysłany: 2010-07-07, 17:43   

Niby znalazlem nieco tansze, ale to bardziej przypomina materac, a tu znowu zdarcia widac na rogach (nie wiem czy to nie bedzie sie szybko powiekszac), ale te maja zupelnie inna fakture i sa bardziej ustawne, dlatego mnie interesuja. Trenowal ktos na takich? Jak sie sprawuja? Bede wdzieczny za informacje.

Batman 

Wysłany: 2010-07-07, 17:55   

fafik napisał/a:
a tu znowu zdarcia widac na rogach (nie wiem czy to nie bedzie sie szybko powiekszac),
To przyszyjesz jakieś łaty czy coś takiego na te zdarte rogi ;-)

Sajgon 

Wysłany: 2010-07-08, 07:27   

Ja kiedyś trenowałem na czyms takim ;-) Ogólnie to dobre, bo i łatwo się po tym chodzi(tzn nie ugina się zbytnio)i rzut na to też raczej strasznie nie boli.Z tym, że trzeba uważać bardzo na te łączenia pomiędzy 1 a 2 materacem, bo podobno(trener nas za każdym razem ostrzegał)można sobie "wkręcić" w to palce u nóg i nawet połamać ;-) A co do zdartych rogów to to nie ma problemu, bo w sekcji tez miałem podobnie i to jest zrobione z bardzo wytrzymałego materiału więc nie powinno się powiększać :-)

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Odpowiedz do tematu