Mój “znajomy” kuł się omką i winstrolem. Przyszedł na siłkę pomachał i poszedł. Puchł w oczach. Przyszły wakacje, przestał ćwiczyć… Teraz jest mniejszy niż był i do tego musi chodzić do szpitala na dializy bo ma sito z nerek
no kurde, jak ludzki życie może być naprawdę krótkie, i my możemy nim sterować na prawo i lewo. aż w końcu, czerwone światełko się zapali i 'cap' i dalej już nie możemy i nie damy rady, nawet w szpitalu mogą nas nie wyleczyć, by pewnie powiedzieli, że grób sobie szykujesz i niech rodzice na trumnę zbierają siano...
śmiechu warte, ale czy warte śmiechu no ciekawe
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Te filmiki które podałeś to są o syntholu, w żadnym wypadku nie należy on do sterydów. To olejek którym smarują się kulturyści by mieć ciemniejszą skórę i uwidocznić mięśnie, a jak się go wstrzykuje pod skórę to potem się wygląda jak mutant.
Te filmiki które podałeś to są o syntholu, w żadnym wypadku nie należy on do sterydów. To olejek którym smarują się kulturyści by mieć ciemniejszą skórę i uwidocznić mięśnie, a jak się go wstrzykuje pod skórę to potem się wygląda jak mutant.
na tym to akurat wcale się nie znam
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
a właśnie, jeśli mowa o syntholu, to dla jednego w szpitalu musztardę wyciągali z biceps'a to wyglądało fatalnie, tyle kg musztardy w mięśniu...
na jakimś video było
Sterydy - jeśli jakiś środek zmienia nasze mięśnie i częściowo nasze ciało to jest to anabol, czyli synthol jest w pewnym stopniu sterydem
zresztą po co mi taki wielki biceps, skoro nie podciągnę się z 5x
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"