Przepraszam za błędy,ale pisałem szybko .Moim zdaniem na takich forach błędy ortograficzne nie są zbyt ważne ,jeśli sie cie to uraziło w jakiś sposób sorki .
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-11-13, 14:26
Ważne są wszędzie, gdyż piszemy po polsku.
Natomiast na forum nie czepiamy się ich za specjalnie, dopóki kogoś w oczy nie razi.
I na tym offtop zakończmy.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
ReX Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 12 Lis 2010 Posty: 15
Wysłany: 2010-11-13, 15:18
Wracając do tematu radze ci uważać gdzie bijesz batonem. Mój kolega miał na pieńku z jednym gościem który go wyzywał przez internet. W końcu spotkał tego kogoś z ekipą, kolega od 5-6 lat trenuje boks więc na start załatwił dwóch typów a potem dorwał tego gościa który go wyzywał, gość zaczął już uciekać kumpel go wywalił na ziemie , rozłożył batona i zaczął bić po głowie. Chłopaczek trafił na pogotowie a kumpel do sądu : )
Ta piękna i wzruszająca historia zakończyła się zawiasami i kuratorem.
_________________ Nie zgrywaj bohatera bo kobiety mają w dupie blizny : ]
Wracając do tematu radze ci uważać gdzie bijesz batonem. Mój kolega miał na pieńku z jednym gościem który go wyzywał przez internet. W końcu spotkał tego kogoś z ekipą, kolega od 5-6 lat trenuje boks więc na start załatwił dwóch typów a potem dorwał tego gościa który go wyzywał, gość zaczął już uciekać kumpel go wywalił na ziemie , rozłożył batona i zaczął bić po głowie. Chłopaczek trafił na pogotowie a kumpel do sądu : )
Ta piękna i wzruszająca historia zakończyła się zawiasami i kuratorem.
To nie jest historia o tym, żeby uważać z batonem tylko o tym, że niektórzy ludzie powinni być izolowani dla bezpieczeństwa reszty społeczeństwa.
Swoją drogą albo kolega miał szczęście i tamten nie miał nic oprócz siniaków, albo sąd był bardzo wyrozumiały, bo za takie coś to raczej odsiadkę na twardo powinien dostać.
fajnych masz kolegów. Ja rozumiem że niektórzy są agresywni ale żeby gonić uciekającego i jeszcze napier... go batonem po głowie. Podczepiam się do wypowiedzi drunkena że niektórych powinno się izolować.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
ReX Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 12 Lis 2010 Posty: 15
Wysłany: 2010-11-14, 22:33
To jest ewenement :D
Chłopakowi po prostu szybko puszczają nerwy i nie potrafi zapanować nad sobą.
Szczerze mówiąc to sam się mu dziwie bo on trenuje już z 5 albo 6 lat boks, po takim czasie powinien wyrobić sobie jakieś opanowanie ale to czubek jest. Skoro on sam twierdzi że jest nienormalny to coś w tym jest.
_________________ Nie zgrywaj bohatera bo kobiety mają w dupie blizny : ]