Nie chodzi mi o to, by zostać mistrzem świata. Chcę tylko oprócz walki wręcz poznać trochę walki bronią białą. Czyli iaido. Słyszałem także o kenjutsu i kendo. Którą sztukę wybrać? Iaido, kenjutsu czy kendo>?
Wysłany: 2011-12-08, 16:27
Nie tak ostro, siostro. Jak chce po swojemu, to niech robi po swojemu. Niczego sie nie nauczy, ale nikogo nie powinno to obchodzic.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Ostatnio zmieniony przez Ranma 2011-12-08, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-12-08, 17:01
MrKamilKK napisał/a:
Nie chodzi mi o to, by zostać mistrzem świata. Chcę tylko oprócz walki wręcz poznać trochę walki bronią białą. Czyli iaido. Słyszałem także o kenjutsu i kendo. Którą sztukę wybrać? Iaido, kenjutsu czy kendo>?
w aikido też się bawią bokenami..
aczkolwiek samemu to się gówno nauczysz
Wysłany: 2011-12-08, 19:34
Cytat:
Gówno prawda (?)
No gówno, no.
Ja już sie nie odzywam, zostałam posądzona o nabijanie sobie postów, żeby być w top 5 i ze nic nie wnosze :D no i w ogóle, że to tam żałosne jest czy coś więc - staję się milczkiem
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Wysłany: 2011-12-08, 19:51 Re: Jak nauczyć się walczyć bokkenem w domu.
MrKamilKK napisał/a:
Siema,
Postanowiłem nauczyć się walczyć bokkenem. Ale nie mam czasu by chodzić na treningi , więc chce ćwiczyć w domu. Jaką polecacie sztuke walki?
najlepsza sztuka walki będzie a dokładniej bronią twój mózg żebyś użył szukajki bo przecież Twój temat jest jedyny w swoim rodzaju
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Wiadomo iż samemu człek za bardzo walczyć się nie nauczy, czy to walka bokkenem czy bez. Najważniejsze by kazdego dnia trenować reguralnie , choćby samemu w domowym zaciszu. Co do treningu w domu to cieżko , w sumie zależy jaki kto ma pokój .
_________________ Upadam by powstać powstaje by walczyć