Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-05-08, 19:37
Nie no, mnie tu nie ma 3 dni a tu takie slowotok ;)
Dobra, jedna strona offa na piec wystarczy, kazdy nastepny post w najblizszym czasie nie na temat bedzie kasowany.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Inteligentne, nie ma co. Nikomu tutaj nie zablysniesz takimi rzeczami. Kazdy moze opowiadac takze, czym zbija szyby itp. co robi z ziomkami innego podworka i jak jara ze swoimi... po co?? Osiagniesz cos tym?? Ciekawe czy bys sie tak jaral jakby ktos ci szybe w domu zbil, albo w twojej klatce...
Małyy
Wysłany: 2009-05-09, 14:18
Pimpek co ty taki nerwowy jesteś, nie można sobie pogadać w formie żartu??
Tamto moje ostatnie zdanie o zbijaniu szyb było w formie żartu i czym ja ci tu miałem zabłysnąć? wkońcu to jest tylko forum. "Osiagniesz cos tym" co to wogle za pytania?? Jeszcze wyskoczyłeś coś z jaraniem, czym tu się jarać człowieku.Tak dla twojej świadomości to właśnie w mojej klatce zbiłem szyby, bo były pomalowane na nich nietypowe rysunki.Wszystko bierzesz tak na poważnie, czy zgrywasz?Inteligentne, co?
_________________ Szukam tej jedynej...sztuki walki :D
tez uważam ze niektóry z was za bardzo sie przypalają do niektórych rzeczy. Małyy przecież nie chwalił się wandalizmem tylko tak trochę zażartował, ja to odrazu tak wyłapałem >
Przykro mi, ze was urazilem. Chyba teraz wypada zapasc sie pod ziemie ;)
Nie latwiej wziac detergent jakis i to zmazac?? Szybe bic trzeba bylo od razu. No w sumie duzo prosciej.
nie wszystko da się zmyć haha sama kiedyś musiałam spray zmywać jak mnie wena twórcza na klatce poniosła najgorsze było to ze to nawet koło grafitti nie leżało xd a o czym dyskusja chciał chłopak przetestować kastet to chyba lepiej zbić szybę niż komuś wybić zęby ;D
_________________ ------------------------------------
to moja walka,to moje życie...
Małyy
Wysłany: 2009-05-11, 19:09
Ile chaosu o jednym małym zdaniu, pimpek niczym nie uraziłeś tylko czasem można przystopować może miałeś zły dzień czy co.Teraz o kastetach, wielu ludzi je kupuje ponieważ są tanie,skuteczne i że tak powiem "szpanerskie" dla niektórych i dla ludzi niższych kręgów łatwo dostępne.
_________________ Szukam tej jedynej...sztuki walki :D