Ja bym uzyl kastetu tylko jak by bylo ich wiecej bo 1 na 1 to jakis honor przynajmniej zeby byl a nie sprzet na goscia z piesciami bez przesady... Znam goscia co uderzyl goscia kastetem w morde bo by dostal wpier... i wziol wsadzil kastet pod rekawiczke i mu wyje... 1 raz i pozamiatane gosc sie nie mogl podniesc potem policja obdukcja i te sprawy ...
moje zdanie na ten temat chcesz kogos grzmotnąć wes zapalniczke w reke i wal gola łapa jest lepsza jesli masz ciezka reke. masz kastet uwazaj na niebiskich popieram kolege kosuk1 po co komu klopoty masz przesrane za uzywanie tej broni wal gołą łapa i tyle 1 vs 10 wiadomo nic ci nie pomorze kosa to zabijesz kogos a kastet co ci da walniesz jednego to cie drugi sieknie :D pozdro dla kumatych
Tyle, że jeśli walniesz kastetem to masz 1 na strzała i możesz dojechać 2, a takto to raczej nie masz nikogo na strzała.No chyba, że masz niezłą parę w łapie Chociaż i tak lepiej tego nie używać.No chyba, że tylko postraszyć, bo wątpie, żeby ktoś wystartował do kolesia z kastetem
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Maniex_Szn, Zobacz kiedy ten post był pisany I jakbys nie widział to dziewczyna a jak wiadomo każdy ma inne poglądy tym bardziej dziewczyny (o kobietach to tu chyba jeszcze mówić nie można )
To wynika z braku doświadczenia a śmianie się z tego wynika z już nie powiem czego... Najlepiej nie nosić kastetu i omijać takie miejsca w których któś mógłby go mieć. Raz się dostanie i już nie będzie się miało takiej ładnej buzki jak kiedyś.