Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kastet?
Autor Wiadomość
Gad 

Wysłany: 2010-02-21, 16:52   

Gdzie są admini? Gdybym mu nawrzucał to już pewnie od razu ostrzeżenie a temu najłagodniej powiedzieć prostakowi pozwalacie na słowa tłuku? No cóż pełno takich 16 latków.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-02-21, 17:53   

Uno - o udzielaniu ostrzeżeń i uwag decyduje 'kolorowa świta'... i niech tak zostanie.

Dos - jeżeli jakiś post jest niestosowny/uznałeś że warto zwrócić na niego uwagę modowi/uraził cię/rażąco łamie regulamin, a Mod nie tego nie zauważył, wtedy należy użyć PW do niego i wyjaśnić co, jak i gdzie, a ten na pewno się odniesie do sytuacji. Forum na pewno nie jest dobrym miejscem na takie sprawy.

Tres - użycie słowa 'tłuku' itp. oczywiście nie było zbyt kulturalne, ale też nie można go zakwalifikować jako 'nawrzucanie' komuś. Na pewno, nie uważam tego, za coś kwalifikującego się do ostrzeżenia (chyba, że sytuacja jest nagminna, ale puki co w tej sytuacji użyłbym 'ostrzeżenia ustnego').
Po prostu proponuję odrobinę więcej dystansu do swojej osoby, żeby nie wychaczać o przewrażliwienie.

Cuatro - ten pan na wskutek ilości otrzymanych ostrzeżeń, już nie może pisać, więc twój wpis, a w następstwie również mój, były niepotrzebne -> patrz punkt pierwszy traktujący o użyciu PW.

Taki mały 'regulamin' dla wszystkich jak postepować w przyszłości w takich sprawach.

Picasso 

Wysłany: 2011-12-16, 21:41   

ja raz dostałem takim kastetem, dosyć lekko ale i tak cała twarz i łuk brwiowy rozpruty, to bardzo niebezpieczna BROŃ, trzeba tego używać z rozwagą.
Kastet można z powodzeniem zastąpić, zakładając na palce kilka wydłużonych srebrnych bądź wykonanych z innego metalu (ja mam akurat srebrne) pierścieni, nikomu aż takiej krzywdy nie zrobisz, aczkolwiek świetna rzecz do samoobrony i do spotęgowania siły uderzenia.

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2011-12-16, 23:14   

chyba wgniecenia

Azzaz931

Wysłany: 2011-12-16, 23:49   

Ło kurczę.W jednym temacie jest mowa o pedofilach,zeofilach,wandalach,a także kilka historii życiowych.Dałoby się napisać książkę:-)

cymilian 

Wysłany: 2011-12-20, 19:52   

Oferuje kastety grube jak i cienkie
Cienki ( 10cm x 5cm x 0.8cm grubosci) 20zl
Gruby (11cm x 7cm x 1,5cm grubosci) 25zl
BIALYSTOK odbior osobity / inne miata w Polsce doplata za list :)
Tel kontaktowy: 509314686
GG: 26077619

Castet 

Wysłany: 2011-12-21, 18:53   

A są takie średnie? Bo bym kupił,ale jak cienkie tylko i grube to odpada :-/

Odpowiedz do tematu