ale chodzi ci pewnie o dobrze zbudowane ciało(mięśnie) to w tym się zgadzam
Nom.Bo chłopy są od roboty, a dziewczyny od robienia dzieci Poprostu my faceci jesteśmy innaczej zbudowani
Ale nie tylko do robienia dzieci Również do czego innego przecież jak powstał człowiek Adam to się nudził a Bóg w swej dobroci stworzył mu kobietę Ewe aby się nie nudził...
hahaha akurat trochę szacunku bo jakby nie kobiety to facetów by nie było i nie wierze że Adam był pierwszy a poza tym dzieci wychodzą z macicy a nie z żebra hahaha xD
_________________ ------------------------------------
to moja walka,to moje życie...
hahaha akurat trochę szacunku bo jakby nie kobiety to facetów by nie było i nie wierze że Adam był pierwszy a poza tym dzieci wychodzą z macicy a nie z żebra hahaha xD
nie wierzysz że Adam był pierwszy?Ale przecież w Piśmie Świętym czy tam w Biblii tak zostało napisane A ja jako chrześcijanin wierze temu co tam jest napisane
ja nie lubię dyskutować na tematy religijne bo po prostu w połowę rzeczy nie wierze,ale to tylko moje zdanie , każdy ma swoje które szanuje ... Sajgon a ja wolę kolegów ;p szczerze powiedziawszy niektóre dziewczyny potrafią być za..je.bi...ście chamskie i dziwne, a po za tym kolega nie pozazdrości butów , nie odbije chłopaka.. xD
_________________ ------------------------------------
to moja walka,to moje życie...
szczerze powiedziawszy niektóre dziewczyny potrafią być za..je.bi...ście chamskie i dziwne,
Oj tak Ale trzeba będzie jakoś poszerzyc rodzinę Nie no na ogół to trzeba tylko dobrze trafić
Tajedyna napisał/a:
nie odbije chłopaka.. xD
Nie chce się wtrącać, ale to w zasadzie też możliwe(w niektórych przypadkach )
Najpierw był Adaś i Ewa i się zabawili, że tyle ludzi z nich wyszło Nie no tak poważnie ja też w to nie wierze
Pozdro
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
A ja do cholery nie chce wtracac, zebyscie sie uspokoili, albo ktos tutaj zmienil temat.
A tak powaznie to zalozcie sobie temat na takie dyskusje.
Ktos tutaj wpadnie bo zobaczy kastet i bedzie czytal opowiesci dziwnej tresci.
Małyy
Wysłany: 2009-05-08, 16:46
OOO czytam o kastetach, a tu nagle mi o pedofilach, równouprawnieniach gadają :D
Powracając do tematu to kiedyś miałem okazje zmierzyć się z kastetem w tym sensie że agresor miał kastet, niestety(dla niego) miałem moje kochane nunchacko, typek przestraszył się i uciekł .Mam w domu wiele nielegalnego sprzętu w tym kastet(bodyguard), ale jest to wyłącznie moje hobby i nigdy tej broni nie użyłbym na człowieku.Kastetem dobrze rozbija się klatkowe szyby :D
_________________ Szukam tej jedynej...sztuki walki :D