Lecz nie sztuką jest po prostu machać, uderzać gdzie popadnie, więc się zwracam z następującym pytaniem - czy jakieś techniki z dokładnym opisaniem znacie? W necie znalazłem bardzo mało informacji na ten temat.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-06-03, 17:19
Trzeba by poszukac czegos na temat kabi (filipinska wersja palki) ale z tego co widze to ciezko bedzie znalesc jakies konkrety.
Proponowalbym poszukac raczej jakiejs ksiazki.
A tak najprosciej to bedzie jezeli zwyczajnie poprobujesz jak sie palka zachowuje w roznych sytuacjach (odleglosc, szybkosc, sila uderzenia, itd)
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Dodaj sobie jeszcze gaz pieprzowy.Pryśnij po oczach a później naparzaj :D Panowie a ten baton to mi zabiorą jak nie jetem jeszcze pełnoletni Bo sobie pomyślałem, że może do gim sobie takie cudo sprawie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"