Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-03-03, 10:58
Pimpek35 napisał/a:
A jak tam sobie chcesz :P Ja tam pamietam ze kolezka z klasy lat 17 zawolal tate jak go typek lat 14 zaatakowal :P
Wiesz , u mnie w klasie jest koleś, w wieku 17 lat, ma 151cm wzrostu, a w gimnazjum, miałem kolegr, miał 15 lat, który ważył 70 kg i miał około 175cm wzrostu, co byś zrobił w takiej sytuacji? xD
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
i Mściwosc cie zgubi czasami lepiej dostac i sie przy kitrac a jak juz nikt nie bd podejrzewal wtedy full rura i na pizde heh tak aby sie nie spodziewali albo pojedynczo ich lapac bo tata do konca zycia cie bronic nie bd i wtedy sobie nie poradzisz naucz sie sam rozwiazywac problemy i pamietaj walcz umyslem potem cialem!
_________________ Bul to twój przyjaciel nie opuści cię aż do końca życia :)
Wez kolego przestań, to było pół roku temu, i teraz mi sie odwidziało machać pałką Teraz ide na Kalaki więc tak czy siak będe miał pałkę kali Ale i tka pałką trzaskać na ulicy ani tymbardziej w szkole nie będe.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"