Witam! Mam pytanie. Ostatnio widziałem film kill bill i spodobała mi się scena walki GOGO z Beatką. GOGO używała kuli na łańcuchu. Chciał bym się pobawić trochę dla relaksu takim czymś. Tylko, że boje się kontuzji. Tak więc czym można zastąpić metalową kule i łańcuch.
Wysiadam w tym momencie...
Po cholere Tobie to? Ile Ty masz lat, zeby sie bawic? Kazda bronia trzeba umiec sie poslugiwac, a jak chcesz sobie pomachac to wez kij, zrob dziurke w pileczce do ping ponga i sznurkiem! Jak Cie nie satysfakcjonuje taka wypowiedz to poczekaj na inne. ktore na ten moment mysle, ze beda takie same.
Wiesz co to są Poi'ki? Takie kóleczki na sznurkach/łańcuchach. Zobacz na Allegro bądź zonglerka.pl albo sobie zrób... Trochę wkładu własnego. Zrób 2 dziurki w piłeczce do tenisa i przeciągnij sobie przez nią sznurek.
Nie ma racji, tak jak samo jak ja z tym postem i Ty ze swoim ... Mógł zignorować to, że odkopał bo swoim postem zrobił to samo, a jeżeli bardzo chciał poinformować autora o tym, mógł wysłać pw ;d tak samo ja teraz... ;p
Kup sobie kule i łańcuch i przyspawaj ją do siebie i masz zabawkę ;d
Kazde odkopywanie tematu nie ma sensu. Skoro data ostratniego postu jest odlegla to znaczy, ze temat po prostu umarl, a osoba, ktora go zalozyla pewnie dawno przestala sie tym interesowac... Wiec mozna sie powstrzymac przed pragnieniem zostania archeologiem.
Jak masz coś przydatnego do powiedzenia to sie opłaca
Co innego jak to tylko głupi komentarz lub coś powtórzonego
Ale koniec tematu bo teraz to my nie potrzebnie odkopujemy stary temat