Pomógł: 13 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-06-06, 11:34
Tia, ja do tonfy, dzięki "enchanting" dodałem sobie +3 staminy i +5 do strenght, xD
do jeansów 15 % większy atak magiczny i o 10 wieksze obrazenia meale xD
a tak szczerze to mnie rozwalają takie filmy, w których 2 kujony mówią:
"...a ja użyję swojego maga na 125 poziomie doświadczenia, posiadającego miecz ciemności i demonicznego jeźdźca, na ognistym rumaku śmierci" xD
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
ale takie gadanie pomaga czasem kumpel mi opowiadał jak wiał z meczu bo policja napieprzała wszystkich jak leci, nie odróżniaja zwykłych kibiców od wandali :P noi on wieje z kumplem i widza jak paly podjeżdżają pod niech, no to kumpel rzucił hasło "gadamy o Tibi"
noi jak policja usłyszała dialog -no stary, wbiłem wczoraj 92 lvl, warto bylo poświecić nockę - LOL, dopiero 92, lepiej exp ze mna to nabijesz szybciej te levele (czy jakos tak:-P) jeden pies powiedział tylko "pieprzone no-live" i poszli dalej napieprzać bogu ducha winnych ludzi na przystanku
A mi nie potrzebne są sztuki walki bo ja nie walcze wręcz bo ja jestem Hummer i jak jakiś typ wyskoczy to używam energetycznych młotków. Coś jak paladyn hammer z Diablo II
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...