szpony tygrysa, nunchaku oryginalne Bruce Lee,
2 kastety z wysuwanymi igiełkami, scyzoryk mieszczącą się w dłoni niemowlaka, pałka teleskopowa + nunchaku 3 częściowe, gwiazdki dorzucania [ostatnio szybę wybiłem rzucając o ścianę, nie trafiłem to w szybę i bach],
kilka zerdzewiałych włóczni [chyba nie ostre już], 3 tonfy, 2 katany
dodatkowo gaz Sarin [jakaś duża butla, dziadek przywłaszczył z II wojny światowej] oraz VX [nawet nie wiem czy działa jeszcze, a ten mi wujaszek ofiarował na urodziny]
rok temu zabiłem kota sąsiadki VX działał
oczywiście, wszystko jest na legalu, mam papiery na wszystko
i jeszcze coś by się znalazło, ciężko znaleźć w burdelu na strychu czy w piwnicy
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-04-16, 00:38
tego kota to przypadkiem ? :)
_________________ Męstwo hartuje się ranami
Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.
nie wiedziałem jakiem mocy jest ten gaz, dobrze że tylko kot, a nie człowiek
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-04-19, 14:32
Mawashi napisał/a:
Mysza napisał/a:
tego kota to przypadkiem ? :)
nie wiedziałem jakiem mocy jest ten gaz, dobrze że tylko kot, a nie człowiek
Mega, nie moge uwieżyć, że to czytam :D mocy ?? i co obliczyłeś moc tego gazu na podstawie kota? Chciałbym wyniki poznać, :P nie będę wnikał skąd wujek miał VX. :D
_________________ Męstwo hartuje się ranami
Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2011-04-24, 19:34
to kot bojowy He-mana, on żadnego gazu się nie boi (śpi w moim łóżku pod kołdrą to wystarczający trening:P)
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
w ogóle beznadziejnie ten temat się zaczął, już wolę czytać o kocie He-mana :D
A tak na marginesie- ja mam tylko nunchakux2. Jeszcze nie było potrzebne poza treningiem, i wolałbym żeby tak zostało ;)
_________________ Będziemy spogladać w górę ku prawdziwej mądrości i sile, porzucając inne pragnienia....
Ja obecnie posiadam wspaniała kolekcje noży 11 sztuk. Oprócz tego to nunchaku drewniane x2, bokken, shinai, pałka teleskopowa, gaz pieprzowy i drewniana tonfa :D
Gaz pieprzowy, shurikeny, miecz ostry + komplet samurajskich mieczy (ozdobne), jeden miecz fantasy (tez tylko ozdobny) i dość ostry nóż nie pamiętam skąd, ale chyba z Wenezueli, który przez jakiś czas trzymałem w szufladzie ze skarpetkami