Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-03-08, 15:32
No to ja też od niego zakupie troche sprzętu
Ile chcesz Mad max?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-03-08, 22:25
A to zależy na kogo będziesz używał dzisiaj zbiorek zwiększył się o yaware, kutą śliczną...jeszcze w najbliższym czasie dojdzie mi khukri,albo dwa, zależy ile blachy mi wyjdzie bicz, jatagan, maczuga rycerska, miecz jednoręczny, łuk angielski i bloczkowy, komplecik strzał(20 drewnianych i 20 aluminiowych), kupa noży do rzucania(wszystkie śliczne, ręcznie kute), po 2 szpady, szable i florety sportowe, lewaki do rapiera i szpady historycznej, i co tam se jeszcze zamarze mam kumpla płatnerza, blache za grosze, jego wiedzę i troszkę mojego czasu i się zbiera...ale raczej to na własne potrzeby, pokazy walki bronią te sprawy, za kaskę oczywiście(z bramki to człowiek nie wyżyje ), kumpel sprzedaje broń ale jest pieruńsko drogi...
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
No to ja się również udzielę w tym temacie:) Dwa bejsbolki z czego jeden taki "plecaczkowy" (mieścił mi się w plecaku) a drugi "normalny"(wersja standardowa ) i jeszcze gumowa pała z rękojeścią(prawie policyjna)
katany masz jedno warstwowe kute czy wielowarstwowe kute??
i jak mniej więcej kosztuje wykonanie w Polsce katany wielowarstwowej jesli wiesz.
ja mam:
1*nunczako
1*kastet czarny taki jak andrzej xD
3*nóż(jeden "marins", jeden za 15zł, motylek)
1*pałka teleskopowa
1*bejsbol
1*noż hitlerjugend (mja duma:D)
1*struna od gitaru troszkę przerobiona
niedługo wrzucę zdjęcia
lubie się w to bawić a używać to zależy jak humor leży :D
-Pałka około 65 cm zakończona kolcami (taka ręcznie robiona, nie żadna maczuga xD)
-Bagnet Wojska Polskiego xD
-Noże różnorakie... xD
-Shurikeny dwa
-Proca
-Rzutki (21 cm)
-Bagnet z czasów II Wojny Światowej xD Taki z 50 cm xD