Ja mam
Wielką łape grubą i wogóle wszyscy sie zemnie smieją ze taką duzą ;P ale jak komuś walne to niewstaje xD..
*Bejsbol
*Kastet
*gaz łzawiący
*4 Nunchako
* 3 noze niekuchenne xD.
Iii to wszystko ale i tak tego nie nosze ;> U mnie w szkole chodza taklie lapsy z kastetami haha chude jak patyki walnoł by mnie w klate to by sobie paluszki połamał xD;P
Nie ze ja Boss tylko wkurzające jest to ze podchodzi ten typ i pokazuje jakiemuś młodszemu ziomkowi ze zaraz w zęby dostanie tym kastetem ;/ Nudzi im sie to neich sie sami klepią a nie szukają zaczepki ..
_________________ MUAY -- THAI ;>
Bella Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Dołączyła: 27 Sty 2009 Posty: 126 Skąd: New York
Wysłany: 2009-05-20, 05:49
Dwa drewniane nunczaka, trzy kije bo, noz wojskowy jeszcze w Polsce. no i piesci , lokcie, kolana, stopy jak reszta z was
2 bejsbole u mnie gdzieś leżą, tylko trzeba odszukać :P Oczywiscie nie ze od razu na ustawki chodze itp, ale kiedys u dziadka znalazlem po starych lokatorach to se wzielem :P
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomijając moją kolekcję łyżek i widelców oraz otwieraczy po konserw moją ukochaną "zabawką" jest mój kubotan Kenny :D ( własnej roboty ). Może wrzucę foto. No i mam Glocka 17 na kulki ;p ( stare dobre czasy ^^ )