W ty poście chciałbym żebyście się pochwalili swoim arsenałem
Ja posiadam drewnianą pałkę (taki mini bejdzbol) o długości ok 34 cm oraz bardzo poręczny
40 cm pręt o średnicy 1 cm już raz mi pomógł no i to tyle.
A Wy?????
_________________ Niezbadane są wyroki boskie
tak być musiało, to chyba proste
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-03-06, 17:08
Ja mam jak KaMaSx naczy tego urzywam podczal walki sprzety sa dla mnie frajerskie każdy debil umie dźgnąć kosą no chyba ze ktoś wyciągnie a ty masz coś lepszego przy sobie albo chcą cie we 2ch pobić raz tak miałem uciekłem do domu i zbiegłem z biczem ale nikogo juz nie było a powiem wam ze to dobry sprzęt raz ziomkowi pykłem w noge nie z całej siły to sobie siadł taki ból
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-03-06, 17:40
Bicz naprawde powazna bron. Choc kozystanie z niego nie jest tak znane jak inne bronie to trzeba mu to przyznac. Do walki przy jego pomocy trzeba naprawde duzych umiejetnosci, a jak ktos doswiadczony go uzywa to zblizyc sie nawet nie da.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-03-06, 23:23
To dopiero bylby brak honoru. Ale zabrac tak profilaktycznie wrazie gdyby kolegow przyprowadzil nie zawadzi.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-03-07, 21:32
Ja mam tak:
1. 2xdłonie
2. 2xpięści
3. 2xłokcie
4. 2xstopy
5. 2xgolenie
6. 2xkolana
a poza tym:
4 szable(dwie husarskie, i dwa szamsziry), miecz wiedźmina, 2x katana wakizashi i tanto, 2xnunchacku, kastet, 2x baton 21' i jeden 18', 2 bokkeny, kij jo, miecz półtoraręczny, topory ze 3 nożów jak mrówków, 10x kakute, i jeszcze poszukam to napisze
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.