nie wiem ale z tego co widac to jakis mlody co umie swietnie sie poslugiwac kijem i sam sie jakos tego nauczyl albo ktos mu pokazal;) moze gdzies w jakims kraju jest slawny i wszedzie ma pokazy a nie cwiczy zadnej sw
Byl mistrzem swiata juniorow w karate wiec cwiczyl karate gral w zmierzchu ten film dal mu duza popularnosc na swicie jako aktora bo jako karateka mial juz duza od malego z reszta masz tu link poczytaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Taylor_Lautner
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-11-11, 18:21
powell napisał/a:
A wiecie gdzie można trenować XMA - Extreme Martial Arts lub coś podobnego (ale nie capoeirę) ?
Sory, ale jak dla mnie taka SW to nie istnieje. Ot poprostu zbior najbardziej pokazowych technik z roznych SW i tyle. Tak wiec co bys nie cwiczyl zawsze wykroisz cos pokazowego, ale pamietaj, ze do wszystkiego trzeba lat praktyki.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-11-11, 21:21
powell napisał/a:
A wiecie gdzie można trenować XMA - Extreme Martial Arts lub coś podobnego (ale nie capoeirę) ?
U mnie w Wawie takie coś jest bo na tramwaju widziałem reklame ich strona to podajże supertrening.pl