Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Вольн&
Autor Wiadomość
Lord_Frost

Wysłany: 2009-09-01, 16:25   

michal_5_fcb, Gdzie nadinterpretujesz ? Wszedzie,dobitnosc masz za prostote,nie jestes w stanie zgadnac co tam bylo przed cenzura a w wiekszosci zostaly wyciete epitety ktore nie byly przeklenstwami, poza tym nawijasz cos o jakiejś śmiesznosci mijajac sie z celem tematu bo ja SPYTALEM jak to wyglada w polsce bo mam znajomych ale z innych krajow i z nieznanej mi formuly zapasow, a w Twoim toku myslenia wszystko sie sprowadza do jakiegos szpanowania skoro tak mowisz ale dla mnie to zalosne i mam gdzies co dla Ciebie jest smieszne.Dla Ciebie reprezentuje poziom taki a nie inny?
No dobra powiedziales swoje i co podnieciles sie czy co to mialo na celu ? :->
Dla mnie to Ty w dno poziomu plebejskiego pukasz od spodu i mozemy tak w kolko tylko nadal nie powiedziales po co i dlaczego :-P
Bo Ty sie spotykasz z zapasnikami ? Jakbys mial tyle intelektu ile udajesz ze masz to bys wiedzial ze to losowosc, ladujac w innym miescie mozesz nie znalezc nawet pol zapasnika chyba ze nie jezdzilescie po swiecie ani po kraju i wam z MMAniakiem sie wydaje ze to co na podworku to wszystko, ja powiedzialem tylko ze duzo osob nie zna i niedocenia zapasow u nas ale nie obrazalem zapasnikow a raczej przeciwnie, mam do nich szacunek. :shock:

MMAniak, wiele osób uważa że są śmieszne a jak sie spotkają z zapaśnikiem to mają niespodziewankę, uważam że może nie tyle śmieszna ale zabawna jest formuła z kręgiem i że mnie interesują same techniki bo na mma mi sie przydadzą lecz musze uzupełnić parter,ale po co sie tak ciśnieniować ?
Ps.Powiedzialem 'wiekszosc fajterow' ale nie dobrzy fajterzy bo oni nie sa wiekszoscia... :-D

MMAniak 

Wysłany: 2009-09-01, 22:11   

Kolego troszkę chyba się teraz sam zamieszałeś. Nie wiesz za dużo na temat zapasów, proponuję troszkę o nich poczytać a najlepiej potrenować. Zapasy nie są śmieszne jak się zna zasady i wie o co w nich chodzi. KAŻDY zawodnik MMA musi je trenować, jeżeli chce być wszechstronny, nawet początkujący, więc kolego żaden zawodnik MMA nie może mieć gdzieś zapasów. I zejdź z michala_5_fcb mam nadzieję, że zalogowałeś się na tym forum po to, żeby się czegoś dowiedzieć albo innych poinformować a nie kłócić się.

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2009-09-01, 22:39   

Przed cenzura były Twoje wulgarne ataki na innych userów. Zaczynasz mnie powoli wkurzać. Idź na trening zapasów zamiast bić pianę. Poznasz i te i inne rzuty.
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

zawodnik17 

Wysłany: 2009-09-01, 23:06   

Lord_Frost kolego ty naprawde sie nie za bardzo znasz na SW ale udajesz najmądrzejszego. Mówisz, ze zapasy są śmieszne i polscy zawodnicy nie trenują to sie grubo mylisz a i wiesz czemu są śmieszne bo nie wiesz o co chodzi...
A "mielnica" nie mam pojecia co to jest a zapasy trenuje naprawde długo i nie wyzywaj innych którzy lepiej wiedzą i mają racje. Najpierw poczytaj troche a puzniej mozesz iśc na jakiś trening SW. Pozdro!

Lord_Frost

Wysłany: 2009-09-02, 00:12   

I znowu to samo, nie chce sie czytac to najlatwiej przyznac racje temu co krocej pisze.
Wulgarne ? Boruta, znajdz mi wulgaryzm w zwrocie 'iq spiacego psa' ktory usunales a wszyscy mysleli ze to jakies przeklenstwa tam byly, on sie smial z innych jezykow to ja z tego ze on ich nie zna i gdzie tu wulgaryzm ?
Jeśli nie rozumiesz, że kogoś obrażasz, to Twój problem i co najwyzej Twoich rodziców, że Cię kultury nie nauczyli. Mnie to nie interesuje i nie będę tego tolerował.

Wszyscy jestescie stronniczy i pieprzycie 3x3, NAPISALEM WYRAZNIE ze glownie srodowiska bjj czy mma sa zapoznane z technikami A MMAniak PO RAZ KOLEJNY MI MOWI ZE W MMA ZNAJA TECHNIKI Z ZAPASOW , faktycznie odkrycie, potem znow ktos nowy przeczyta jego wypowiedz i podchwyci ton wypowiedzi ze niby ja tego nie wiem i bedzie mi pierdoolil ze wszyscy sie znaja oprocz mnie a na temat zapasow nic mi ciekawego nie powie.
Jasne ze k* nie wiem za duzo na temat zapasow, po to tu napisalem ale lepiej sie uniesc swoja wiedza i zmuszac mnie do odpisywania na zlosliwe posty niz normalnie powiedziec.
Bo jak kazdy, zalogowalem sie zeby sie czegos dowiedziec i dowiedzialem sie ze wiekszosc z was to ["gratuluję" ostrzeżenia - moderator] sabotujace normalna rozmowe, (wulgaryzm, skasuj post!) sram na to forum, ludzie ktorzy sie znaja sie tak nie zachowuja.
Tym ktorzy nie dali sobie zamydlic oczu i mi cos powiedzieli na temat dzieki, a reszte zegnam bez odbioru.

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2009-09-02, 12:48   

Lord_Frost napisał/a:
znajdz mi wulgaryzm w zwrocie 'iq spiacego psa'

Widzisz jaki jesteś płytki? Dla ciebie wulgaryzmy to tylko K* i inne tego typu? To też jest wulgaryzm oraz wyzywanie i brzydkie odnoszenie się do innego usera.
Lord_Frost napisał/a:
sram na to forum, ludzie ktorzy sie znaja sie tak nie zachowuja.

Ludzie którzy są normalni tak się nie wyrażają.
Lord_Frost napisał/a:
zegnam bez odbioru

My również żeganamy :-P
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Odpowiedz do tematu