Wysłany: 2009-05-25, 19:01 bjj, jujutsu w Legnicy ?
MAm pytanie odnosnie bjj albo jujutsu w legnicy, czy jest cos takiego w Tym miescie...z tego co wiem to bylo jujutsu, ale nie mam pojecia czy jeszcze jest, wem, etz ze w lca jest instruktor jj, ale czy so ktywny grupy kturegos z tych styli? pytalem juz wielu osob wiele mi mówilo ze jujutsu bylo, ale czy jest, nie maja pojecia...Może ktos z was cos wie?
_________________ "Prawdziwe zwycięstwo, to zwycięstwo nad sobą..."
Hmm. z Tego co widze z necie to jedynie MT, Boks i KB choc to informacje z 2007 roku ;\ Gdzie indziej natomaist wyczytalem Aikido i COmbat 56 choc o JJ i BJJ nie ma zadnej mowy.
EDIT: CAPO, TKD, ale za cholere JJ i BJJ nie widze.
sqrwiell1989 Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 14
Wysłany: 2009-05-25, 20:50
niestety nie ma nic takiego ani w Legnicy ani w okolicy... Najbliższe kluby masz we Wrocku, jeśli chciałoby ci sie dojeżdżać to tam masz do wyboru do koloru, bardzo dobre sekcje bjj, judo, mma, kb, boks, mt itp itd...
Wysłany: 2009-05-26, 00:56
no wiem ;p jest jj pod zlotoryja ;p a w lca z tego co wiem nie ma juz MT...jest tylko KB z elemetami, ale to nie to samo, bo bo gluwnie nastawia sie na KB...:) jest jeszcze masa karatow ;) krav maga i podobne kombaty i full contakty, ale mnie takowe nie reca :)...wiec dodatkowo idem na boksa
_________________ "Prawdziwe zwycięstwo, to zwycięstwo nad sobą..."