Wysłany: 2009-09-02, 21:13 dziwne?
jest to normalne mój kumpel ćwiczy brazylijskie ju jitsu już 3 lata a ja nic i ja go wykańczam w parterze bo mi pokazał parę rzeczy czy to nie dziwne? dodam ze kumpel 57 kg a ja 51 kg on ma nieco więcej siły... dodam że on trenuje w bdb klubie tu klik > http://www.jj.sportywalki.pl/ jeżeli ma to znaczenie to ja jestem o rok starszy od niego... walczymy oczywiście na maxa i kumpel nie daje mi forów żeby nie było...
Wysłany: 2009-09-02, 21:22
Widocznie kumpek cienki jest i nie przykladal sie na treningach. Ja podobna sytuacje mialem tyle, ze moj kumpel cwiczyl 8 miechow ja tylko kilka chwytow znalem on 60 kg wagi ja 73 i klepalem 3 razy na 3 mozliwe xD
Wysłany: 2009-09-02, 21:56
yy tak na pewno ćwiczy ma legitymacje tą z ju jitsu więc spokojnie... po drugie nawet jak by się nie przykładał przez te 3 lata to i tak ma wielką przewagę , proszę o dalszą dyskusję ;d
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
gurnik1992, najpierw piszesz takie rzeczy, a potem twierdzisz, ze tezy o tym, ze ten czlowiek nie przykladal sie do treningow sa falszywe... Wiec zapewne chcesz nam zablysnac pokonujac goscia, ktory 3 lata trenowal BJJ i calkowicie oddawal sie treningom (o czym sam wiedziec raczej nie mozesz). Tylko po cholere?:D
Wysłany: 2009-09-03, 16:41
ja napisałem że to dziwne a nie napisałem że jestem super kozakiem...poza tym tak macie racje to sekcja jj z elementami stójki i są tam tylko 4 treningi zapasy , boks , mma , parter poza tym kolega miał parę małych przerw...czy ćwiczy na maxa tego do końca wiedzieć nie mogę jak mówisz...a może to niedosyt jego treningów patrząc to tylko 1x mma i 1x ju jitsu na tydzien z lekcji parterowych.