do autora tematu: zależy czy szybko się uczysz, możesz nauczyć się na dwóch lekcjach, a może i na kolejnych, ciężko od razu nauczyć się technicznie poprawnie, bo widząc nie których to jeszcze nie robią tego poprawnie mimo technik, po prostu nie którzy boją się padać, mają strach, ale i to można również przełamać itp...
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-04-29, 21:22
Ja tak po 2 treningach się nauczyłem , potem to już padało się co raz lepiej .
Na pierwszych treningach trener pokarze ci jak , staraj się padać jak najpoprawniej i nawet nie zauważysz kiedy się nauczyłeś .
Nie,ale wkurzają mnie takie pytania. Wiadomo,że każdemu zajmuje to inny okres czasu...
jak cię to denerwuje to się wyloguj, nie wchodź, wyłącz komputer, ew. odłącz prąd w mieszkaniu itp.. kombinuj, aby było tobie lepiej i żeby cię nic nie denerwowało
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"