mieszka ktoś z was w Częstochowie
o ile wiem są tam dwa kluby judo uksjudo48 i ks start czy om jeszcze jakieś inne jeżeli tak
to gdzie
w którym jest wyższy poziom
za odpowiedz z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony przez martin529 2011-02-24, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Jak ktoś jeszcze jest zwolennikiem "nowoczesnych metod wychowania" to niech weźmie pod rozwagę ten przypadek. Najpierw chciałem się śmiać, ale w sumie to szkoda dzieciaka. Do tego prowadzi eksperymentowanie z teoriami psychologicznymi zamiast starych sprawdzonych metod edukacji.
martin dysortografia nie polega na nie znajomości ortografii. Ja też to mam +dysleksje +dysgrafie. Ale chodziłem na specjalne zajęcia gdzie się to ćwiczy. A lenistwo to już zupełnie inna sprawa.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy