Też przyłączam się do pytania, tylko ja bym preferował coś w rodzaju maturo(nie lubię tych wszystkich taśm) , ale wygląd nie ma takiego wielkiego znaczenia
Lepiej sobie kupić coś tańszego jak maturo, rebel, a po po roku n.p. koral. Czy lepiej od razu coś w granicach ~500zł jest w ogóle jakaś różnica w wygodzie i użytkowaniu czegoś droższego, czy to tylko bajer
Rebela bardzo ładne, mnie się te naszywki podobają. Mam nadzieję, że też niedługo będę miał taki problem - jakie Gi do Bjj kupić. Poza tym polecam Gi Maturo, bardzo dobry sprzęt, i do tego polski
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-03-16, 20:22
przemoxD napisał/a:
Rebela bardzo ładne, mnie się te naszywki podobają. Mam nadzieję, że też niedługo będę miał taki problem - jakie Gi do Bjj kupić. Poza tym polecam Gi Maturo, bardzo dobry sprzęt, i do tego polski
Rebele dobre kolega poleca, ale nie wiem czy na wszystkich zawodach je uznają natomiast Manto za pewne tak.