Ja jakoś dojeżdżam te 760km z Berlina(rowerem) ,i po tym przynajmniej trener nie każe mi rozgrzewać się, albo wogóle wygania mnie do domu, bo mówi, że jestem za bardzo zmęczony żeby trewnować.
_________________ ciągła walka daje mi pewność siebie i 43 w bicu
Ja jakoś dojeżdżam te 760km z Berlina(rowerem) ,i po tym przynajmniej trener nie każe mi rozgrzewać się, albo wogóle wygania mnie do domu, bo mówi, że jestem za bardzo zmęczony żeby trewnować.
I zaraz spowrotem jedziesz do Berlina? Nie mam nic do moderatorów, ale ja twojo konto bym usunął...
a jakoś dojeżdżam te 760km z Berlina(rowerem) ,i po tym przynajmniej trener nie każe mi rozgrzewać się, albo wogóle wygania mnie do domu, bo mówi, że jestem za bardzo zmęczony żeby trewnować.
A, no to super trening
Batman napisał/a:
I zaraz spowrotem jedziesz do Berlina?
Pewnie na jednokółkowej hulajnodze z 5 kg obciążnikami na rękach i nogach
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 952 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-12-07, 10:57
the best boxer napisał/a:
koleś , dobrze się czujesz ?
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-07, 16:04
Rafi93 napisał/a:
the best boxer napisał/a: