Wysłany: 2010-04-05, 14:19 ZGRUPOWANIE Z MARIUSZEM LINKE, CZARNY PAS BJJ
Klub Fight Gold Team ma zaszczyt zaprosić wszystkich zainteresowanych na zgrupowanie Brazylijskiego Jiu Jitsu, które odbędzie się 9 maja 2010 r w miejscowości Żary.
Zgrupowanie poprowadzi posiadacz czarnego pasa (II dan) w Bjj Mariusz "Manolo" Linke, utytułowany zawodnik i trener.
Miejsce zgrupowania: salka z tatami w Zespole Szkół Rolniczych w Żarach,
ul. Górnośląska(wejście z tyłu budynku)
Harmonogram: spotykamy się 9 maja 2010r. o 9.45 pod salą gimnastyczną
10.00 do 13.00 rozpoczęcie i trening
13.00 do 14.00 przerwa na posiłek
14.00 do 17.00 trening i zakończenie
Wszelkie informacje można uzyskać u sensei Emila Waszaka pod nr tel. 693-729-169, e-mail: lime76@wp.pl
Wysłany: 2010-04-05, 14:36 Re: ZGRUPOWANIE Z MARIUSZEM LINKE, CZARNY PAS BJJ
tedo napisał/a:
Wszelkie informacje można uzyskać u sensei Emila Waszaka pod nr tel. 693-729-169, e-mail: lime76@wp.pl
Chyba podstawowe pytanie, no nie : Jaka cena
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Witam
Osoby chcące uczestniczyć w zgrupowaniu muszą wysłać zgłoszenie na mojego maila:
lime76@wp.pl
do dnia 03.05.2010r.
Spowodowane jest to możliwościami logistycznymi, osoby których nie będzie na liście(czyli nie przesłały imienia i nazwiska) nie będą mogły wejść na salę. Nie chcemy niespodzianek w postaci braku miejsca na macie.
Mam nadzieję że rozumiecie
Pozdrawiam Emil
[ Dodano: 2010-04-29, 14:36 ]
Witam to ponownie ja, odpowiadam na forum bo mam już kilka takich pytań na poczcie. Wszyscy z Gold Team płacą 50 zł, pozostałe osoby 70 zł
Pozdrawiam