_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ostatnio zmieniony przez Mawashi 2011-06-13, 10:36, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
wiem, że to wrestling, jak nie walczą to co robią na ringu jestem ciekaw
tak samo k1 mogę powiedzieć, to nie k1, oni nie walczą, ale jakieś zadanie mają, nie
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-06-13, 15:55
odpowiedź jest prosta co robią na ringu - show !! i to za niezłą kasę :D swoją drogą jeśli chodzi o raw to jak oglądałem to Triple H mój ulubiony :D
_________________ Męstwo hartuje się ranami
Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-06-13, 16:45
Mawashi napisał/a:
Boruta napisał/a:
Przecież to wrestling. Oni nie walczą.
wiem, że to wrestling, jak nie walczą to co robią na ringu jestem ciekaw
tak samo k1 mogę powiedzieć, to nie k1, oni nie walczą, ale jakieś zadanie mają, nie
http://www.filmweb.pl/fil...nik-2008-461946 to jest film na faktach o wrestlingu.
Oni są sprawni fizycznie ale ciosy markują, chociaż czasem pewnie kogoś coś zaboli.
Walki są ustawione wszyscy wiedzą kto wygra oczywiście prócz oglądających show :)