Tak więc tak jak w temacie - potrzebował bym zdjęcia dużych formatów (najlepiej jak największe ) traktujące o Sztukach Walki (głównie preferowałbym z Muay Thai, Boksu, gal K-1).
Jeśli ktoś znał by strony, fora, cokolwiek gdzie znajde takie zdjęcia to będę bardzo wdzięczny.
Sam przeszukuje neta w poszukiwaniu takich zdjęć ale nie umiem nic znaleźć, a jak już znajduje w miare zadowalające to trzeba płacić za nie, mają znak wodny lub ćwierć zdjęcia zajmuje autor swoim podpisem.
Dzięki, ale bardziej chodziło mi o typowe zdjęcia "z akcji" niż tapety. np. coś takiego http://www.irontigermuayt...e_hongkong6.JPG
więc jeśli ktoś by był w posiadaniu takich, lub wiedział gdzie znajde, to w dalszym ciągu bym prosił :)
edit.
troche tego jest na deviantart.com, może znajde tam coś interesującego
Kilka znalazłem nie wiem czy o takie Ci chodziło ale mam nadzieje że chociaż parę Ci się przyda.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy