http://downtube.eu/
Jak nie bedziesz wiedział jak z tej stronki korzystać to wpisz w google "ściąganie z youtube albo" coś takiego, ja przynajmniej tak ściągałem sobie filmiki
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
A ja już wiem o co chodzi Zanim napisałem posta nie oglądałem tych filmików i myślałem że to są jakieś krótkie filmiki a to są wycinki z filmów pełnometrażowych
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
No ale life@death nie podał tytułów filmów tylko linki z krótkimi filmikami... Nie wiadomo czy chodziło mu o filmy pełnometrażowe czy tylko o te krótkie filmiki które np. chciał mieć na telefonie