Marcinek skończ już pisać jaka to capoeira jest zaje**sta bo po twoich wszystkich postach widzę że chcesz dowartościować tę sztukę walki a świadczy o tym np. ten temat. Filmiku nawet nie oglądałem bo w kwestii capoeiry nic mojego zdania nie zmieni że jest to nie zbyt dobra "sztuka walki" (jeśli tak o niej mogę napisać). Komaro Ci dobrze mówi uderz na Bjj lub Taja
_________________ Jeśli walczysz, rób to z honorem
[ustawa o kontroli publikacji i widowisk] pokazuje wam tylko ze capo mozna cos zdzialac ze techniki ktore koles robil sa przydatne na ulicy w ten sposob zmienic sposob patrzenia ludzi na ta sztuke [ustawa o kontroli publikacji i widowisk] czy ja sie podniecam lub mowie ze dobrze koles sam zaczal najebany darl wczesniej do nich ryja blee cos tam akuku do nich mowil tego nie ma na filmiku zreszta jak czlowiek sie najebie to tak ma nie pochwalam tego ale pokazuje wam przyklad nawalania na ulicy z capoeira [ustawa o kontroli publikacji i widowisk]
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-03, 00:58
Marcinek1588 napisał/a:
Cholera jasna pierdolone debile
Gdyby nie to, ze nie pisales w moim dziale, to za ten tekst, zapitolilbym ci takiego bana, ze az nauczylbys sie stawiac kropki i przecinki. Sam swiety pod tym wzgledzem nie jestem, ale... TROCHE KULTURY!
Marcinek1588 napisał/a:
pokazuje wam tylko ze capo mozna cos zdzialac ze techniki ktore koles robil sa przydatne na ulicy
Raz kolejny ci powtorze to co pisalo kilka osob przedemna. Ani poprzednie twojefilmiki, ani ten NIE UDOWADNIAJĄ SKUTECZNOŚCI ANI PRZYDATNOŚCI!
Marcinek1588 napisał/a:
pokazuje wam przyklad nawalania na ulicy z capoeira qrwa mac
W jednym sie zgodze-to jest NAWALANIE, tyle ze jakiegos wcietego konusa spod sklepu, a nie kogos wytrenowanego!
Dodatkowo ilość zadanych kopnieć i znikome uszkodzenia na manekinie (tak, to dobre okreslenie) sprawiaja ze tylko umniejszasz temu swojemu pojeciu Capoeiry.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 955 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-01-03, 09:58
no właśnie ten film przedstawia jakiś śmieci , a technikę z tego filmiku to przeciętny człowiek wykona , koleś podczas kopania dał glebę i nie widzę tu żadnej techniki i na pewno jakiś karateka , kick-boxer czy judoka by go utemperował
Wysłany: 2010-01-03, 11:00
Skoro capo jest takie zajebiste to startuj 30 stycznia na zawody do Kalisza albo jak Ty jestes za cienki to podeslij kumpli z klubu moze akurat sie spotkamy.
Ehe xD
Nie no chciał tutaj komus odowodnic, ze jest, jakiesmu typkowi tez z miasta. To moze ja bym sie przylaczyl do takiego meetingu :)
Wezmiemy Lucjusza i zrobimy herbatke ;) on tez z miasta :P