Sam nie wiem co myslec poczatek dobry szkoda ze sie wywalił nawalał go technikami takimi jak ''benaco'' potem ''martelo'' a w koncowce filmiku techniką ''chapa'' ale ladnie sie wkurzyl jak sie wywrocil teraz juz wiem ze wystarczy ze se wyrobie skila i bedzie dobrze
tak dla jasnosci nie pisac ze z niego cwel itp bo ten co siedział sam sie do nich przyjebał najebany
w tle slychac capoeira ,zrob parafuso :)
Ostatnio zmieniony przez Marcinek1588 2010-01-02, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
to ze jak sie dobrze wytrenuje te ciosy to mozna niezle komus dojechac a nie mu tylko tanczyc : d w sumie to wypowiedzcie sie czy jakos tak to wygladalo co typek zle zrobil i w ogole czy taki benaco(strazak) da sie wycwiczyc by komus dojechac nim w glowke :) ??
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-01-02, 19:17
Marcinek1588 napisał/a:
to ze jak sie dobrze wytrenuje te ciosy to mozna niezle komus dojechac a nie mu tylko tanczyc : d w sumie to wypowiedzcie sie czy jakos tak to wygladalo co typek zle zrobil i w ogole czy taki benaco(strazak) da sie wycwiczyc by komus dojechac nim w glowke :) ??
Widzę, że się do tego Kapo przyczepiłeś ale ja Ci gwarantuje, że każdy zawodnik BJJ, Muay Thai i tak dalej pokonał by tancerza "Kapułejry" tak samo na ulicy kto będzie wywijał takie coś na betonie albo błocie.
Ale tym filmikiem nic nie udowodniłeś, bo ten koleś nie walczył wogóle tak samo jakbyś bił manekina. W Capo są techniki kopania, ale to nie znaczy, że są skuteczme w WALCE a nie w obijaniu mordy manekinowi
Proszę Cię i nie tylko ja stawiaj przecinki i kropki, bo czasem nie da sie odczytać np teraz nie wiem o co Ci chodzi...?
Wysłany: 2010-01-02, 19:29
Marcinek1588 napisał/a:
W slupsku nie ma bjj niestety jedyne co to techniki z internetu moge sobie popatrzec
Ale na pewno jest Boks albo Kick boxing, MMA:
Cytat:
1 Września o 18:30 w sali gimnastycznej na Narutowicza 9 odbędzie się pierwszy trening MMA po wakacyjnej przerwie. Sekcja jest dość świeża więc nowe osoby nie muszą się obawiać tego ze będą mieć dużo do nadrobienia.
BJJ:
Cytat:
Nie, w Słupsku nie ma BJJ. Najbliższy klub masz w Koszalinie, filia bersekserów. Ja jestem z Ustki, BJJ trenowalem w 3mieście. W Słupsku nawet o judockie randori nie moglem sie dopytać.
Miejmy nadzieje, ze w koncu BJJ pojawi sie takze w Słupsku, chociaz ja i tak pewnie do tego czasu wroce do 3miasta. A przynajmniej mam taka nadzieje.
Kiedys slyszalem, ze Słupskiem są zainteresowani bersekserzy, ale to nie potwierdzona informacja i nie ma się czym sugerować.
Pozdrawiam.
I co tym udowodniłeś marcinek?
Zreszta czym tu sie podniecac?Że jakiś idiota kopnal frontkicka?Każdy człowiek o prawidłowej koordynacji ruchowej potrafi kopnąc front czy middlekicka.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
To co oni zrobili to wg. mnie jest żałosne. Taki człowiek nie ma prawa czego kolwieć ćwiczyć. Każda sztuka walki ma swoje zasady. A poza tym te cwaniaki są w grupie, i pobili chłopaka przy jego dziewczynie !
Nie wiem co powiedzieć, jak chcesz być taki sam jak oni to powodzenia w dalszym życiu.