Witam !
Chciałbym wam pokazać mój pierwszy filmik jaki zrobiłem. Jego tematem jest Fedor Emelianenko najlepszy wg. mnie fighter w MMA. Ten film jest kompilacją lepszych i najlepszych akcji Fedora. Męczyłem się nad nim 2 dni więc proszę o nie przywłaszczanie sobie go. Proszę też o wszelkie uwagi dotyczące tego filmu.
Bardzo dobry filmik, szczególnie jak na pierwszy raz. Nie znam się na montażu ale jako widz nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobrze dobrana muzyka, podchodziła mi lekko pod melodie z anime które lubię bo budzą we mnie wspomnienia z dzieciństwa, z czasów gdy oglądałem DragonBall :D Ode mnie 5/5
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-27, 10:16
Dobry film. Z jakiego programu korzystasz tworząc filmiki?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Witam !
Chciałbym wam pokazać mój pierwszy filmik jaki zrobiłem. Jego tematem jest Fedor Emelianenko najlepszy wg. mnie fighter w MMA. Ten film jest kompilacją lepszych i najlepszych akcji Fedora. Męczyłem się nad nim 2 dni więc proszę o nie przywłaszczanie sobie go. Proszę też o wszelkie uwagi dotyczące tego filmu.
Wiesz ja nie uchodzę za pirata ;). Wiem, że w tych czasach może się wydawać to dziwne, ale z piraconych rzeczy to mam tylko mp3 i nic poza tym.
Pozdrawiam Victorarmyr,
_________________ Pozdrawiam
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-27, 12:38
VictorarmyJr napisał/a:
Wiesz ja nie uchodzę za pirata ;). Wiem, że w tych czasach może się wydawać to dziwne, ale z piraconych rzeczy to mam tylko mp3 i nic poza tym.
Pozdrawiam Victorarmyr,
No spoko, ale SonyVeags strasznie drogi program sam pracowałem na nim tylko do muzyki ale się przerzuciłem na inny.
Wiem że drogi i dlatego chcę zrobić jak najwięcej w okresie trial.
Nadal zachęcam do komentowania mojego filmiku, każda uwaga dla mnie jest cenna.
Pozdrawiam VictorarmyJr.
Filmik ogólnie bardzo dobrze zrobiony, ale jak na mój gust mógłbyś dodać jeszcze jakieś urywki z treningów Fedora jako takie urozmaicenie :) Osobiście jak oglądam filmiki o jakichś zawodnikach, to lubię też popatrzeć jak trenują ;] Jak na pierwszy raz to bardzo dobrze. Oczywiście oceniłem 5/5 :)
Wiem że drogi i dlatego chcę zrobić jak najwięcej w okresie trial.
Hmm nie jestem pewien ale po trialu po odpowiednich zabiegach można chyba zainstalować go od nowa ;) Kogo dajesz do następnego filmiku?
Jeszcze nie wiem, ale myślę nad Chuck Lidell (drugi z moich ulubionych) . Może macie jakieś propozycje ? Fedora zrobiłem bo to mój ulubiony fighter w MMA.
Cytat:
Filmik ogólnie bardzo dobrze zrobiony, ale jak na mój gust mógłbyś dodać jeszcze jakieś urywki z treningów Fedora jako takie urozmaicenie :)
Na początku jak zaczynałem to zrobiłem z treningiem na początku, ale doszedłem do wniosku, że w ogóle to nie pasowało i to usunąłem. :)