_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-10-14, 19:21
Ja to bym nie mogl tak wylezc. Raz, ze mnie wkurza, ze tyle ludu sie lampi, a dwa, ze te ochraniacze by mnie wkurzaly i jeszcze te zasady... toc to denerwujace bardziej niz swiadomosc, ze mozna zebrac ciegi
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Dzięki no moim zdaniem duzo lepsza od MT czy zwykłego kickboxingu i bardziej widowiskowa :)
Pod jakim względem uważasz że lepsze? Każda SW charakteryzuje się innym stylem walki i porównywanie stylu do innego jest nie poprawne bo to zależy od człowieka chociaż są style które się nie rozwijają ale też bym nie nazwał ich gorszymi. widowiskowa? zależy kto co lubi:)
Pierwszy raz spotkałem się z tą SW i zaciekawiła mnie:)
[ Dodano: 2010-10-14, 19:35 ]
nie widziałem tam ochraniaczy na piszczele^^ i widziałem jak poszedł 1 low kick^^ to znaczy że można tak ich częściej używać? bo mało ich było. mógłbyś wyjaśnić w jaki sposób tam przyznaje się punkty? I coś więcej opowiedzieć o tej SW? było by miło:)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
skwarek28 Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 65 Skąd: Polski Stolica
Wysłany: 2010-10-17, 08:30
Pkt masz przyznawany za Obalenia rzuty i rzuty poświęceń po 2 jak upadasz z partnerem i 3 jak ty po rzucie stoisz dalej na nagach. Za low 1, midla 2, high 3, front 2. Za proste i sierpy również tylko nie pamiętam ile. do tego za wypchnięcie masz 3 ptk , a dw wypchnięcia w jednej rundzie konczą ją. z wygrana wypychającego wypchniecie liczy sie wtedy jak jedna osoba dalej stoi na macie.
Nie ma tam żadnych ochraniaczy na nogi ani żadnych ograniczeń jak chcesz to możęsz być tylko lewy prosty cała walke.
Wiesz połączenie obaleń i MT moim zdaniem jest bardziej widowiskowe a jak nie wierzysz to to powinno cię przekonać Mistrzostwa świata w Chinach 2003
dzięki za wyjaśnienie:)
Ja tam jednak preferuje swoje MT z klinczem , łokciami^^
Ale na szczęście SW jest mnóstwo i każdy znajduje coś dla siebie:)
A z Rzeszowa ktoś startował w tych zawodach? Ciekawi mnie z którego klubu
Wysłany: 2010-10-19, 09:10
tak startował Rzeszów zaliczył 1 wygraną i 3 przegrane na punkty jedno bardzo cieżkie KO w pierwszej rundzie. i TKO w pierwszej rundzie. Dużo osób określiło ich jak niepoważni ludzie bo chyba żadne z nich nie miało kontaktów ze sportami walki zresztą moja walka z tym chłopem w żółtej koszulce to Rzeszów
Właśnie obejrzałem tą walkę, prawdziwa kompromitacja ze strony tego klubu, który tego gościa wystawił. A tak nawiasem mówiąc to wiem już który to klub chyba!
Chow Gar Kung Fu Rzeszów, takie rzeszowskie pośmiewisko (przepraszam, jeśli kogoś obraziłem, ale pokory trochę chłopaki)
Gratulacje dla skwarek28, fajnie się oglądało Twoje walki
Wysłany: 2010-10-19, 22:25
Dzięki!
Jesli chodzi o Rzeszów to masz wcześniejszą walkę mojego rywala
http://www.youtube.com/watch?v=51VKCapDR3k
Komentowac chyba nie trzeba. Ohoooo a pod filmikiem komentarze potrzebuje rewanżu