Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-08-15, 14:17
A najgorsze, że jeden z komentarzy (jak dla mnie dośc śmieszny ) napisał człowiek o podobnej ksywce do mnie . Tak przeglądając "filmy podobne" do tego wyżej znalazłem ten:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Jak dla mnie najciekawszy jest komentarz kamerzysty .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Proponuje zobaczyć ten filmik, część traktującą o karate tsunami . Foty zapierają dech w piersiach. Po za tym u naszych wschodnich sąsiadów też zdażają się Jedi.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-16, 23:13
mnie to nie bawi Ci ludzie maja wode z mozgu. trzeba zabrac im te sierpy, pasem od kimono zwiazac rece i nogi jak cielakom na westernach i zawiezc do dobrego psychiatry. o.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-08-17, 22:13
hehe... takich ludzi powinno sie leczyc .
cytaty zjego ksiazki sa njlepsze - jeden z nich byl podany pod filmem:
"Ponadto soke Ryszard Murat zaleca, aby w każdej sytuacji koniecznego starcia ograniczać rozmiary szkód, wyrządzanych napastnikowi. Stąd też zaleca on trafianie bandytę palcem zamiast w dwoje oczu tylko w jedno oko (wbiciem ippon-nukite-zuki), gdyż wskutek tego powstrzymamy jego napaść. Negatywną stroną takiej sytuacji jest jednak fakt, że bandyta może ponowić napaść. Takie przypadki nawet Ryszard Murat przeżył kilkakrotnie." - widac ze odbilo mu sie na psychice
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski