Typowy trening wytrzymałsciowy. Równiez rozpisałem sobie podobny crossfit i wykonuje rożne cwiczenia, co daje jakies 150 powtórzen x 3 = 450powt. bez przerwy. Każdy może wykonywać podobne cwiczenia w zaciszu domowym. To jakby taki poligon.
W tym temacie pisałem coś o tym. Masz tam link do strony o tym treningu i stamtad mozesz wybrać sobie mnostwo cwiczen.
Ja ogolnie robie tak: pompki z przyklasnieciem (30), przeskoki z nogi na noge - noga dotyka podloza (20), wysoki i zeskoki (20), drazek (12), brzuszki proste i skosne, delfiny (15), przewroty, nieraz ktos trzyma mi lapy i seria prostych...Staram sie urozmaicac cwiczenia. Niektórych nie umiem opisac :P Chodzi o to, zeby wykonywac te cwiczenia bez przerwy - wszystko naraz. Czyli przykładowo 150 powtórzen razy 3. Calosc opisana jest na tej stronce - poogladaj sobie filmiki i sam sobie uloz :)
Mozna płuca wypluc :P