I bierzesz taki trash talk przed walka na powaznie ? Nie on jeden tak mowi, w prawie wszystkich medialnych walkach przed sama walka sa takie trash talki, staredowny i czasami nawet wieksze przekrety, a jakos nikt do glowy tego nie bierze. No ale fakt, to przeciez Pudzian, idiota i beztalencie na sterydach w jednej osobie.
No ale fakt, to przeciez Pudzian, idiota i beztalencie na sterydach w jednej osobie.
Akurat tak sie o nim nigdy nie wypowiadalem :) Byc moze faktycznie nie powinno brac sie takich rzeczy na powaznie, ale gdy trafia takie cos do mnie to jakos nie potrafie tego rozumiec inaczej bo dotychczas spotykalem sie raczej z wypowiedziami, ktore raczej swiadczyly o pokorze zawodnika lub typowe co bedzie to bedzie.
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-05-10, 16:24
No właśnie też często spotykałem się z takimi gadkami przed walką... To zależy od zawodnika... Ale czy świadomość swoich jeszcze niezbyt wielkich umiejętności wyklucza się z lekko wyolbrzymioną i ukazaną w ten sposób wiarą w siebie?
Pimpek, no hard feelings, to ostatnie zdanie nie bylo konkretnie o Tobie, tylko o modnym teraz wsrod kumatych trendzie. Z ta atmosfera przed walka to roznie bywa, jedni moga zmieszac przeciwnika z blotem i nic z tego nie realizuja (vide Najman), inni w ogole sie nie wypowiadaja na temat walki i miazdza oponenta (Fedor :D), takze wg mnie nie powinno sie tego brac tak na serio. Przed ta walka jakiegos wielkiego szalu nie widzialem z tym jezdzeniem po przeciwniku, moze i cos tam powiedzial, ale po walce atmosfera jak najbardziej pozytywna, widac bylo szacunek i w ogole. Mowcie co chcecie, ja tam Pudziana wcale nie uwazam za takiego zadufanego w sobie gogusia, i mysle, ze jak popracuje, to moze cos osiagnac.
Gdzieś czytałem, że trener jeszcze tam wcześniej w terminie walki z Najmanem zerwał kontrakt z Pudzianem wlasnie dlatego, ze mial on mozliwosc trenowania za granica ze swietnymi trenerami, a powiedzial ze nie potrzebuje tego bo to co juz umie to jemu wystarczy, zaczal olewac treningi itp. Gdzies to znajde i wtedy tutaj wkleje jakis link bo malo wiarygodne sie moze wydawac widzac wasze reakcje.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-05-10, 17:29
To było po walce z Najmanem,znajdziesz to na stronie Mirka Okińskiego.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
"Ponadto Pudzianowski uznał "że jest tak dobry i tyle wie o MMA, że trener to jest nic ważnego" oraz "wszystko wie, bo oglądał walki w TV"."
ale z drugiej strony :
"Zdecydowałem się na ten krok, ze względu na nie wywiązywanie się przez "Pudziana" z warunków umowy, to jest brak mojego nazwiska, które ukazują się w prasie."
W kazdym razie to nie sa slowa samego Pudziana, a rzekome ich przytoczenie, wiec podchodze do tego z dystansem. Natomiast wywiad po ostatniej walce: http://www.se.pl/sport/in...und_138707.html
"Pierwszą rundę wygrałem sam, drugą wygrał dla mnie trener. Gdyby nie on, drugą rundę bym przegrał."
"Jedno wiem na pewno – będzie we mnie więcej pokory."
"Jestem jeszcze żółtodziobem w tym sporcie, muszę się sporo nauczyć."
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2010-05-10, 21:15
Mariusz się zdziwił, że go ów "sushi" mało co nie wciągnęło... no cóż naukowcy dowiedli, że Japończycy to nie worki z ziemniakami, a z oponami od traktorów również nie mają zbyt dużo wspólnych cech.
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
a tak co do samej walki jak komentator powiedział to nie Najman to już dwóch Najmanów padło czy coś takiego. To ze śmiechu ciężko na walce było się skupić XD
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy