Strefa Walki: KSW XIII, Mariusz Pudzianowski - walka z Kawaguchim nauczyła mnie pokory
Jaki żal. Co ten człowiek wygaduje (pudzian)?!? W tej rozmowie żadnej pokory nie widziałem, tylko ile to on okładał, i jak musi sobie ustawić przeciwnika
Pudzianowski (niestety) błyszczy w mediach i się lansuje, czego na prawdę żałuję, bo ma talent, ale gdyby nie jego egoizm i zbyt wysoką samoocenę byłby lepszy
Mimo że silva nie jest dobrym zawodnikiem(nie teraz) to mam nadzieję że pudzian przegra ale nie dlatego że źle mu życzę ale żeby tej pokory się nauczył. Dopiero wtedy może zostać zawodnikiem. Nie podoba mi się jego podejście ale dzięki niemu mma ma coraz więcej fanów w Polsce co mi poprawia humor:)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Mimo że silva nie jest dobrym zawodnikiem(nie teraz) to mam nadzieję że pudzian przegra ale nie dlatego że źle mu życzę ale żeby tej pokory się nauczył
Sądzę podobnie
yaol90 napisał/a:
ale dzięki niemu mma ma coraz więcej fanów w Polsce co mi poprawia humor:)
A mi nie za bardzo... Bo nagle znalazło się dużo "znawców" i "sympatyków" MMA, co nie mają pojęcia w ogóle o innych zawodnikach, którzy nie są najlepsi na arenie światowej, nie mówię, bo ja też w sumie nie jestem baaardzo obeznany, ale mam większe pojęcie na ten temat i przez cały czas pogłębiam swoją wiedzę o MMA i zawodnikach
A mi nie za bardzo... Bo nagle znalazło się dużo "znawców" i "sympatyków" MMA, co nie mają pojęcia w ogóle o innych zawodnikach, którzy nie są najlepsi na arenie światowej, nie mówię, bo ja też w sumie nie jestem baaardzo obeznany, ale mam większe pojęcie na ten temat i przez cały czas pogłębiam swoją wiedzę o MMA i zawodnikach
Ale pudzian w końcu przegra przynajmniej ja nie widzę tego inaczej i może wtedy Ci ,,znawcy i sympatycy" skupią uwagę na innych zawodnikach. mam przynajmniej taką nadzieję. A jak będą fani to i sponsorzy się pojawią:))
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Czemu? Zauważył, że nei każdego zawodnika można tak szybko pokonać jak Najmana
Dopiero teraz to zauważył?
Ja myślę że jeszcze nie zauważył:P ta myśl dojdzie do niego jak przegra mimo że robi duuże postępy i to widać.
Ogolnie to zauwazylem, ze o ile laicy lansuja sie na znawcow MMA po obejrzeniu walk Pudziana, o tyle osoby, ktore interesowaly sie tym sportem przed pojawieniem sie w nim Mariusza P., przyjely tred jechania po nim za wszelka cene. Ogolnie to nie jestem w stanie tego zrozumiec, ale odnoszac sie tylko do jego egoizmu - wydaje mi sie, ze jak facet po walce w wywiadach (widzialem chyba z 3) mowi, ze jest w tym sporcie zoltodziobem i musi sie jeszcze wiele nauczyc, to o egoizmie to nie swiadczy (ogolnie egozim chyba zostal w tym miejscu zle uzyty, bardziej pasowalaby pyszalkowatosc). A ze deklaruje, ze chce byc mistrzem, to chyba swiadczy tylko o ambicji i wierze w siebie, nie widze w tym nic zlego.
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-05-10, 07:54
Przedmówca m rację... Na początku również nie byłem przekonany co do Pudziana w MMA... Liczyłem, że przegra te walki i ludzie nieznający się na mma przestaną odbierać go jako mistrza w tej dziedzinie... Dochodzę jednak do wniosku, iż jest on świadom swojego małego doświadczenia w tej dziedzinie mimo to chce ociągnąć jak najwięcej i to jest oznaka dużej ambicji i woli walki... Powolutku zaczynam przekonywać się do tego człowieka...
Toq, niestety nie jest tego świdom, gdy wypowiada się, że zje go tam jak sushi itp ;)
Raz mówi, że jest żółtodziobem, a raz widać, że kompletnym ignorantem.