Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wywiady po KSW XIII
Autor Wiadomość
Strefa Walki

Wysłany: 2010-05-08, 12:51   Wywiady po KSW XIII

Zapraszam do obejrzenia wywiadów po KSW XIII

Strefa Walki: KSW XIII, Mariusz Pudzianowski - walka z Kawaguchim nauczyła mnie pokory

Strefa Walki: KSW XIII, Mamed Khalidov - Tej walki nie wygrałem

KSW XIII, Yusuke Kawaguchi - Polacy są super

Strefa Walki: KSW XIII, Maciej Kawulski - walka Pudziana z Nastulą niemal pewna

Misiek 3 

Wysłany: 2010-05-08, 17:58   

Strefa Walki: KSW XIII, Mariusz Pudzianowski - walka z Kawaguchim nauczyła mnie pokory
Jaki żal. Co ten człowiek wygaduje (pudzian)?!? W tej rozmowie żadnej pokory nie widziałem, tylko ile to on okładał, i jak musi sobie ustawić przeciwnika

"Koks Ciacho i dyskretnie"

Batman 

Wysłany: 2010-05-08, 18:39   

Misiek 3 napisał/a:
Mariusz Pudzianowski - walka z Kawaguchim nauczyła mnie pokory
Czemu? Zauważył, że nei każdego zawodnika można tak szybko pokonać jak Najmana i wie, że zrobił źle i na pewno wyciągnie konsekwencje.

Misiek 3 

Wysłany: 2010-05-09, 10:02   

ale widziałeś tam jakąś szczerą przemianę?? Bo ja nie za bardzo. To że odkrył że nie jest niezniszczalny, wcale o pokorze nie świadczy.

"Koks Ciacho i dyskretnie"

Batman 

Wysłany: 2010-05-09, 12:52   

Pudzianowski (niestety) błyszczy w mediach i się lansuje, czego na prawdę żałuję, bo ma talent, ale gdyby nie jego egoizm i zbyt wysoką samoocenę byłby lepszy :-)

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-09, 13:58   

Mimo że silva nie jest dobrym zawodnikiem(nie teraz) to mam nadzieję że pudzian przegra ale nie dlatego że źle mu życzę ale żeby tej pokory się nauczył. Dopiero wtedy może zostać zawodnikiem. Nie podoba mi się jego podejście ale dzięki niemu mma ma coraz więcej fanów w Polsce co mi poprawia humor:)

Batman 

Wysłany: 2010-05-09, 14:04   

yaol90 napisał/a:
Mimo że silva nie jest dobrym zawodnikiem(nie teraz) to mam nadzieję że pudzian przegra ale nie dlatego że źle mu życzę ale żeby tej pokory się nauczył
Sądzę podobnie ;-)
yaol90 napisał/a:
ale dzięki niemu mma ma coraz więcej fanów w Polsce co mi poprawia humor:)
A mi nie za bardzo... Bo nagle znalazło się dużo "znawców" i "sympatyków" MMA, co nie mają pojęcia w ogóle o innych zawodnikach, którzy nie są najlepsi na arenie światowej, nie mówię, bo ja też w sumie nie jestem baaardzo obeznany, ale mam większe pojęcie na ten temat i przez cały czas pogłębiam swoją wiedzę o MMA i zawodnikach

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-09, 14:13   

Batman napisał/a:
A mi nie za bardzo... Bo nagle znalazło się dużo "znawców" i "sympatyków" MMA, co nie mają pojęcia w ogóle o innych zawodnikach, którzy nie są najlepsi na arenie światowej, nie mówię, bo ja też w sumie nie jestem baaardzo obeznany, ale mam większe pojęcie na ten temat i przez cały czas pogłębiam swoją wiedzę o MMA i zawodnikach

Ale pudzian w końcu przegra przynajmniej ja nie widzę tego inaczej i może wtedy Ci ,,znawcy i sympatycy" skupią uwagę na innych zawodnikach. mam przynajmniej taką nadzieję. A jak będą fani to i sponsorzy się pojawią:))

Batman 

Wysłany: 2010-05-09, 14:18   

Możliwe, ale żałuję, że osoba, która się lansuje za bardzo w mediach taka jak Pudzian wypromowała MMA w Polsce

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-05-09, 15:19   

Batman napisał/a:
Czemu? Zauważył, że nei każdego zawodnika można tak szybko pokonać jak Najmana

:shock: Dopiero teraz to zauważył?
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-09, 17:39   

Boruta napisał/a:
Batman napisał/a:

:shock: Dopiero teraz to zauważył?
Ja myślę że jeszcze nie zauważył:P ta myśl dojdzie do niego jak przegra mimo że robi duuże postępy i to widać.

Batman 

Wysłany: 2010-05-09, 20:35   

Boruta napisał/a:
Batman napisał/a:

Dopiero teraz to zauważył?
Lepiej późno niż wcale, nabiera doświadczenia ;-)

yhym 

Wysłany: 2010-05-09, 22:39   

Ogolnie to zauwazylem, ze o ile laicy lansuja sie na znawcow MMA po obejrzeniu walk Pudziana, o tyle osoby, ktore interesowaly sie tym sportem przed pojawieniem sie w nim Mariusza P., przyjely tred jechania po nim za wszelka cene. Ogolnie to nie jestem w stanie tego zrozumiec, ale odnoszac sie tylko do jego egoizmu - wydaje mi sie, ze jak facet po walce w wywiadach (widzialem chyba z 3) mowi, ze jest w tym sporcie zoltodziobem i musi sie jeszcze wiele nauczyc, to o egoizmie to nie swiadczy (ogolnie egozim chyba zostal w tym miejscu zle uzyty, bardziej pasowalaby pyszalkowatosc). A ze deklaruje, ze chce byc mistrzem, to chyba swiadczy tylko o ambicji i wierze w siebie, nie widze w tym nic zlego.

Toq 

Wysłany: 2010-05-10, 07:54   

Przedmówca m rację... Na początku również nie byłem przekonany co do Pudziana w MMA... Liczyłem, że przegra te walki i ludzie nieznający się na mma przestaną odbierać go jako mistrza w tej dziedzinie... Dochodzę jednak do wniosku, iż jest on świadom swojego małego doświadczenia w tej dziedzinie mimo to chce ociągnąć jak najwięcej i to jest oznaka dużej ambicji i woli walki... Powolutku zaczynam przekonywać się do tego człowieka...

Pimpek35 

Wysłany: 2010-05-10, 14:52   

Toq, niestety nie jest tego świdom, gdy wypowiada się, że zje go tam jak sushi itp ;)
Raz mówi, że jest żółtodziobem, a raz widać, że kompletnym ignorantem.

Odpowiedz do tematu