Wysłany: 2010-05-04, 07:17 Zdjęcia z walk w dużych rozmiarach
Witajcie. Wybaczcie że zakladam tutaj nowy temat, ale potrzebuje pilnie zdjęć z walk, szczególnie MMA i wszystkie sporty w klatkach, boks, krav maga itp. w dużych rozmiarach. Chcę sobie zrobić taką jakby tapetę na ścianę i dlatego wychylam się z taką prośbą. Bardzo proszę o wrzucanie fot tutaj ew. na toxi@o2.pl . Pozdrawiam.
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 18 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-05-04, 09:54
Nie mów nikomu, podam Ci tajną stronkę, na której na pewno znajdziesz! Uwaga! www.google.pl
Nie mów nikomu, podam Ci tajną stronkę, na której na pewno znajdziesz! Uwaga! www.google.pl
po prosimy o zdjęcia, a nie lamerowanie tutaj
każdy głupi umie napisać nazwę znanej przeglądarki
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Gratuluję genialnie śmiesznego poczucia humoru, ale nie widzę w googlach zdjęć o wielkiej rozdzielczości. Jeśli Ty widzisz to wrzuć i popisz się swoją umiejętnością poszukiwania.