Witam. Na wczorajszej walce miałem okazję zobaczyć wspaniałego zawodnika którym jest Daniel Omielańczuk. Chciałbym bardziej poznać tego człowieka. Wie ktoś coś może o nim więcej?
Tutaj wklejam zdjęcie i dane dostępne na necie:
DANIEL OMIELAŃCZUK:
* wiek - 27 lat
* wzrost - 182 cm
* waga - 105 kg
* styl źródłowy - muay thai
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-12, 21:03
Z tego co mówili wczoraj komentatorzy to jest ponoć dobrym bokserem tajskim z jakimiś tam osiągnięciami. Dokładniejszych informacji nie posiadam.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
- MISTRZ POLSKI MUAY THAI 2009 W WADZE SUPERCIĘŻKIEJ - Łąck 2009
- MISTRZ POLSKI MUAY THAI 2008 W WADZE SUPERCIĘŻKIEJ - Łąck 2008
- Mistrz Polski Muay Thai w wadze suprercięzkiej (powyżej 91kg) -
Bydgoszcz 2007
- I miejsce w Pucharze Centralnej Polski w amatorskim MMA na ALMMA7 (tytuł
najlepszego zawodnika turnieju, w finale wygrana z Marcinem Elsnerem)
- Sochaczew 2009
- Wygrane walki zawodowe na zasadach K-1 i Muay Thai.
- I miejsce Otwarte Mistrzostwa Warszawy w Sandzie kat. powyżej 90kg
- I miejsce Międzynarodowy Puchar Poslki Sanshou kat. supercięzka
- I miejsce międzynarodowy turniej Sanda w Austrii.
- Amatorski wicemistrz polski MMA w wadze superciężkiej - Sochaczew 2007
- Członek kadry narodowej MuayThai 2007/2008
- Debiut w zawodowym MMA - wygrana z Karolem Celińskim (MMA Arachion
Olsztyn) - GALA SPORTÓW WALKI - 17.10.2009 Łobez.
No widać, że ma talent. A był jeszcze jeden Polak, który walczył z tym Amerykaninemprzed walką Pudziana nie pamiętam jak się nazywa. Może wy mi powiecie?
daniel dowda pseudonim "kociao " ? ten omielanczuk ma talent dobrze mu szlo urywkami z tym grubasem no ale... ;/
Wysłany: 2009-12-13, 10:12
kosuk1 napisał/a:
daniel dowda pseudonim "kociao " ? ten omielanczuk ma talent dobrze mu szlo urywkami z tym grubasem no ale... ;/
Następnym wielki fan mma i sportów walki, zawsze muszą wygrywać Polacy? I co z tego, że był gruby? Ważne, że był dobrym zawodnikiem i dominował Polaków. Daniel to mój kolega klubowy teraz jeszcze nie miałem z nim przyjemności sprować :P Stawiałem też na Orłowskiego bo był to mój trener kiedyś teraz też kolega klubowy :P
"Następnym wielki fan mma i sportów walki" to zle ze mam jakies zainteresowania ??? Wydaje mi sie do tego ze to forum o sportkach walki ... nie zawsze musza wygrywac bo to zalezy od wielu szczegolow ale lepiej zawsze liczyc na reprezentanta
Polski niz na jakiegos obcokrajowca ... a co do Olivii to duza sile mial i ladnie sciagal przeciwnikow do parteru
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2009-12-13, 13:09
Ja tylko chciałem dodać, że Daniel jest ochroniarzem w klubie niedaleko mnie .
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-12-13, 15:23
kosuk1 napisał/a:
"Następnym wielki fan mma i sportów walki" to zle ze mam jakies zainteresowania ??? Wydaje mi sie do tego ze to forum o sportkach walki ... nie zawsze musza wygrywac bo to zalezy od wielu szczegolow ale lepiej zawsze liczyc na reprezentanta
Polski niz na jakiegos obcokrajowca ... a co do Olivii to duza sile mial i ladnie sciagal przeciwnikow do parteru
To od razu, że ktoś jest z innego kraju i lepszym zawodnikiem to trzeba wyzywać?
zawodnik17 Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 139
Wysłany: 2009-12-14, 15:53
BYły dobre walki ale myśle,ze w finale przegra Oliva i wielka szkoda,ze nie zobaczmyy naszego reprezentanta w finale na KSW 13.