Wysłany: 2009-01-12, 15:21
jakub126p napisał/a:
lukasz92 napisał/a:
Oczywiście, lubi całe forum oprócz mnie
ma to swoje zalety, jesteś jedyny w swoim rodzaju
Tak, jestem niepowtarzalny
_________________ Fajna ta strona
Bella Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Dołączyła: 27 Sty 2009 Posty: 126 Skąd: New York
Wysłany: 2009-01-28, 08:43
Po co walcze bo to kocham , te uniki i podchody do przeciwnika, czekanie, szukanie dziury aby zdobyc punkt, to napiecie i adrenalina. Teraz kiedy nie moge walczyc po kontuzji kolana to dopiero doceniam walki i bardzo mi ich brakuje . Jak walczylam o medale to polamany palec u nogi, zebro czy odpryski na piszczelach czy kopniaki w glowe nie byly mnie w stanie powstrzymac . Ciezko mi nawet powiedziec jak mi tych walk brakuje. Pare razy w zyciu walczylam z Mistrzem ktory znal odmiane Tae Kwon Do cos w stylu pijanego Mistrza z Kung Fu. Niesamowite wrazenia z walki .
Wysłany: 2009-03-17, 19:47
Jakas sila wyzsza kieruje mna kiedy zakladam rekawice i wiem, ze zaraz wejde zrobic swoje. Kiedy juz staje przed przeciwnikiem swiat ogranicza mi sie tylko do przeciwnika, nie czuje bolu, nie slysze dopingu :) Mowie jak jakis szaleniec ale tak jest.
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-03-17, 22:06
True, sparring to świetna rzecz. Z jednej strony chcesz wygrać z przeciwnikiem, z drugiej to twój partner, kolega, po walce nikt do nikogo nie żywi urazów Ja myślę, że to właśnie piękno sportowej rywalizacji jest głównym wyznacznikiem - nie mówiąc o pokonywaniu własnych słabości i walce ze swoim ciałem.