Pomógł: 48 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 722 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-05-24, 10:56
Co do artykułu w sensie technicznym:
Strasznie jednostronny, dużo błędów stylistycznych oraz wyrażeń potocznych (które nie powinny wychodzić ze strony autora): "siadło mu zdrowie"; "to znaczy myślał, że syn"; "tak dalej i dalej". Pani Joanna Rachoń nie popisała się jeżeli chodzi o część techniczną tekstu lecz na pewno przekazała w nim: wielki szacunek jaki posiada; do Marka Piotrowskiego.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Jak czytałem też mnie denerwowała forma artykułu i masa błędów... Do tego tylko fragment a na stronie gazety MaleMen też jakoś tak niewiele... Zresztą gazeta nie wnosi nic specjalnego chyba że dla panów, którzy szukają porad jak czuć się "męsko" haha...
Ale postać pana Marka Piotrowskiego jest naprawde ciekawa i nawet marnie napisany artykuł wzbudza zainteresowanie.
_________________ ...od siły argumentów do argumentów siły...
To fakt artykuł taki sobie jest, ale sama postać Marka jest bardzo bogata. Marek jest dla mnie autorytetem. Myślę, że niedługo poznam go osobiście i będę mógł porozmawiać z nim.
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee