Mam dylemat nie wiem czy to akurat we wlasciwym dziale ale to najbardziej chyba pasuje tak mi sie wydaje. Wiadomo że maty sa drogie i chcial bym je wlasnie czyms zastapic aby bylo w miare nie bolesne londowanie i do walki w parteze.
Wsumie zamiennikiem jest dobry styropian i polozenie na niego dywanu i tez da sie walczyc:) Ale moze jeszcze macie jakies pomysly czekam na propozycie :)
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-04-24, 12:40
A co byś powiedział na materace takie jak są w szkołach?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Wysłany: 2009-04-24, 16:36
Moze karton? Ja mam na strychu silke zrobiona podloga jest wylozona kilkoma warstwami kartonu+dywan i jak rzucam ciezarami bo tak mi sie zdarza nie ma huku :P Ale do walk w parterze nie polecam dywanu bo mozna sie pobcierac. Przetestuj karton jak nie bedzie lepszy od styropianu to chyba nie ma innej taniej alternatywy.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-04-24, 18:33
materace gimnastyczne sa wg mnie zbyt miekkie i jednoczesnie malo elastyczne, wiec chyba nie, aczkolwiek moge sie mylic.
ja proponuje taka pianke jaka daje sie pod panele podlogowe. 2-3 warstwy i powinno byc ok.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Dzieki Drobny wsumie dobry pomysl nie pomyslalem o tym :) jeszcze tylko przetestowac i mozna uzyc tej gąbki + jakis material zszyc to jakos polozyc na plytki anty poslizgowy material na to tą gąbkę i gotowe :) wsumie taniej wyjdzie niz styropian:)