Zawal im może low kickiem ,nie brutalnie a po 1 strzale i tak nic się nie stanie wielkiego a boleć ich będzie?Albo sprzedaj po bombie ręką każdemu,a jak z klubu cię wywalą,to idź do innego.No ,chyba że czołowy w Polsce albo najlepszy w mieście.
A może to jest rozwiązanie? "Szczelić" każdemu, wtedy winny na pewno poniesie konsekwencje. A reszta nauczy się być Twoimi przydupasami xD
Cytat:
Najwidoczniej nie znasz REGULAMINU trenowania własnej sztuki walki, jaką jest MT
Owszem, nie znam. Jednak jeżeli w moim poście jest coś co narusza ten "regulamin", to chyba jest to punkt brzmiący "masz zawsze być po stronie trenujących muay thai, niezależnie jakie głupoty pierd..."
Temat chyba wyczerpany, autor nie odpisuje, widać poszedł "szczelać po japach", nie przeszkadzajmy mu, bo jeszcze nam się dostanie .
Powiem Ci, że przez kabelek to widać że jesteś niezły koksu :) Słuchaj, zobacz jak ty piszesz, bo jak to czytam to mi się rzygać chcę. A to "szczelić" było tak napisane specjalnie, zamiast STRZELIĆ to SZCZELIĆ, domyśl się trochę, :). A nie nabijasz zbędnie posty idiotycznymi swoimi wypowiedziami, jak coś człowieku nie pasuje to tutaj nie pisz, proste a nie HEJTUJESZ jak jakiś HEJTER, i myślisz że fajny jesteś, i że dzięki temu będziesz mistrzem POSTÓW na forum, które jak zauważyłem nabijasz idiotycznymi odpowiedziami. A co do michała, to widze że jako jedyna osoba normalnie podszedł do tematu, a nie tak jak wy... Ciekawe jak byście to wy byli po mojej stronie :)
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 122 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-11-21, 22:36
Cytat:
Powiem Ci, że przez kabelek to widać że jesteś niezły koks
Buahaha 15-latek to pisze xD
Cytat:
zobacz jak ty piszesz, bo jak to czytam to mi się rzygać chcę
Dużo mnie obchodzi, co ci się chce robić po czytaniu, może wypiłeś pół piwa i to efekty xD
Cytat:
A to "szczelić" było tak napisane specjalnie
Co ty, myślałem, że przypadkiem piszesz różne słowa, chociaż... może to by wyjaśniało powstanie tego tematu.
Cytat:
HEJTUJESZ jak jakiś HEJTER
Cytat:
myślisz że fajny jesteś, i że dzięki temu będziesz mistrzem POSTÓW na forum
Teraz poważnie zastanawiam się, czy w podpisie nie dać sobie tytułu "Mistrz postów"
Cytat:
Ciekawe jak byście to wy byli po mojej stronie
Twojej stronie czego? Jakbym był w twojej sytuacji (a nie stronie), to pewnie bym nie pytał na forum o sztukach walki, kto ma moją czapkę, ale co ja tam wiem... w końcu HEJTUJE jak HEJTER.
PS:
Cytat:
A co do michała, to widze że jako jedyna osoba normalnie podszedł do tematu
To jest normalna odpowiedź?!
Cytat:
Zawal im może low kickiem ,nie brutalnie a po 1 strzale i tak nic się nie stanie wielkiego a boleć ich będzie?Albo sprzedaj po bombie ręką każdemu
To już chyba sam nie wiem, czego dotyczy ten temat w takim razie.
_________________ Honor to stroma wyspa bez brzegów, nie możesz na nią wrócić, gdy już raz ją opuściłeś
Jeśli chcesz, znajdziesz sposób.
Jeśli nie, znajdziesz powód.
Chłopaki,spokojnie bo gościu wylewu z podniecenia dostanie xd niech mod zamknie ten temat bo jedynym nabijaczem bezsensownych postów jest tu nasz pro elo czapkowy fighter MuayThai Fight proste ze nie powiemy mu gdzie jest jego czapka więc po co te temat wgl ? Chyba jako poprawiacz humoru z rana xd
_________________ Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to BJJ ??
Ja myśle że dobrym rozwiązaniem będzie jak każdego z klasy po kolei wywieziesz w bagażniku do lasu. W końcu ktoś nie wytrzyma i sypnie. Zagadaj z rodzicami myśle że pomogą. Jak to nie zadziała to pozostaje przewiercenie kolana. W moim wypadku pomogło i rękawiczki znalazły się raz dwa
zacznij latać z wykrywaczem czapek,bo koledze zawalili to chyba prowokacja,bo po co zostawiać czapke jak sie idzie do kibla? chyba przypadkiem nie nasika na nią