Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
problem i pytanie.
Autor Wiadomość
MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-11-16, 22:56   problem i pytanie.

Witam. Otóż w mojej szkole, dziś chamsko skradziono mi czapkę. Otóż miałem ją położoną na bluzie. Czapka PROSTO ST (warta 80 zł). Otóż położyłem ją na bluzie, no i poszedłem się załatwić. Wracam, czapki nie ma. Była to lekcja angielskiego. Czekam, czekam bo myślałem że to głupi żart, a tutaj nic. Więc zgłaszam nauczycielowi że skradziono mi czapkę. On zamyka salę i mówi że jak się nie znajdzie to nie wypuści nikogo. NO i jednak wypuścił po dzwonku, nie wiem dlaczego, ale to kpina według mnie. Zgłosiłem nauczycielce i dyrkowi to powiedzieli że CZAPKA POWINNA BYĆ W SZATNI I ONI NIC NIE MOGĄ ZROBIĆ.. Przecież to kpina ! W szkole w której jest monitoring (w salach nie ma), i w 21 wieku nic nie mogą zrobić. Ja teraz straciłem czapkę wartą 80zł, do której bylem naprawdę przywiązany i lubiłem. Był to nowy model. Co mogę zrobić? Proszę pomocy, chcę odzyskać swoją czapkę. P.S nikt z klasy nic nie wie Gdzie ona jest.. Nagle nikt nic nie wie... Tacy przyjaciele.. z własnej klasy.

I teraz jest pytanie. Czy to w odwecie za to, że (mam kose z kazdym ode mnie chłopakiem z klasy) czy dostał jeden z nich z bańki od mojego kumpla, bo po prostu się wstawił nie potrzebnie a sam bym po załatwił, czy to taki jeden typek. Otóż chodzi do mnie typ, ma 18 lat i jest straszny kozak do młodszych. Kozaczył grożąc że mi wyjebie i takie tam. Wziął bym z nim solo, problem w tym że połowa ludzi ze szkoły wie gdzie trenuje MT, i mogą się przy pucować do trenera i mnie wyrzucą. On kozaczy jako jedyny ze szkoły do mnie, bo uważa że mnie pokona swoim STREET-Fighterskim sposobem, wykładania typów do parteru i "zamiatania". Broni innych, bo ostatnio mnie wyzywali na lekcji we 3 i miałem chęć już wstać i ich ... wiadomo :). Wszystkich mam na strzała, oprócz tego kozaczka, no i teraz serio nie wiem kto mi czapke zabrał, i co dalej z tym fantem. Boje się tłuc tam z kim kolwiek, a zależy mi na tym klubie. Wolał bym gdyby to on mnie pierwszy uderzył. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Łyda 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-16, 23:13   

Czy ja jestem za bardzo najarany, czy cie popierdoliło?

Jeśli chcesz, znajdziesz sposób.
Jeśli nie, znajdziesz powód.

MuayThai Fight 

Wysłany: 2011-11-16, 23:18   

Łyda napisał/a:
Czy ja jestem za bardzo najarany, czy cie popierdoliło?

Szpanujesz tym że jarasz, czy chcesz się popisać :) ?

a po 2 :) to mnie nie popierdoliło i nie klnij, tylko podejdż do tematu normalnie. Najwidoczniej nie znasz REGULAMINU trenowania własnej sztuki walki, jaką jest MT

Batman 

Wysłany: 2011-11-16, 23:46   

1- nie kupuj drogich czapek
2- jeżeli już taką posiadasz, to jej pilnuj
3-
MuayThai Fight napisał/a:
Więc zgłaszam nauczycielowi że skradziono mi czapkę. On zamyka salę i mówi że jak się nie znajdzie to nie wypuści nikogo. NO i jednak wypuścił po dzwonku, nie wiem dlaczego, ale to kpina według mnie. Zgłosiłem nauczycielce i dyrkowi to powiedzieli że CZAPKA POWINNA BYĆ W SZATNI I ONI NIC NIE MOGĄ ZROBIĆ.. Przecież to kpina ! W szkole w której jest monitoring (w salach nie ma), i w 21 wieku nic nie mogą zrobić.
Idź na policje, skoro dyrekcja nie pomaga (to byłoby jeszcze większą kpiną z twojej strony)
4- o co ty nas pytasz w ogóle?
5- Przykro mi, ale my również nie wiemy gdzie jest twoja czapka

artemis 

Wysłany: 2011-11-17, 09:51   

dyrekcja ci odpowiedziala tak jak odpowiedziec powinna i maja racje. Jak nikt ciebie w kl nie lubi to co sie dziwisz ze ci ja buchneli i nikt nie powie gdzie jest :P

Co mozesz zrobic ? Kup nowa i lepiej ja pilnuj

ps
jak mozna sie przywiazac do czapki o_O ? Do czlowieka/zwierzaka i owszem ale czapki ?

Łyda 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-17, 10:24   

Przeczytałem ten temat jeszcze raz na trzeźwo i dochodzę do takich samych wniosków.
Oczekujesz, że oddamy Ci czapkę / powiemy, gdzie jest i kto ją ukradł?
Cytat:
W szkole w której jest monitoring (w salach nie ma), i w 21 wieku nic nie mogą zrobić.
Skoro w salach nie ma kamer, to czego oczekujesz? W 22 wieku pewnie też by nic nie mogli zrobić, chyba że chipy zaczną montować w ubraniach.
Cytat:
Ja teraz straciłem czapkę wartą 80zł, do której bylem naprawdę przywiązany i lubiłem. Był to nowy model. Co mogę zrobić? Proszę pomocy, chcę odzyskać swoją czapkę
Co nas obchodzi model Twojej czapki, jej cena? To jest forum o sztukach walki, a nie o zgubionych/skradzionych rzeczach.

Cytat:
Czy to w odwecie za to, że [...] czy dostał jeden z nich z bańki od mojego kumpla, bo po prostu się wstawił nie potrzebnie a sam bym po załatwił, czy to taki jeden typek
Po jakiemu to? Tak walniętego zdania chyba w życiu nie czytałem, kot przebiegł Ci po klawiaturze?

Cytat:
Wszystkich mam na strzała, oprócz tego kozaczka, no i teraz serio nie wiem kto mi czapke zabrał,
Spoko, madafaka jesteś niezły. A jeżeli nadal oczekujesz odpowiedzi na pytanie o czapkę nie dostaniesz tutaj. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2011-11-17, 15:10   

Nie wiem gdzie jest twoja czapka , kup sobie nową i pilnuj bardzo dobrze jak cie klasie nie lubią .

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-17, 15:38   

Mogła też zostać schowana gdzieś w tej sali w której miałeś lekcje

turboj 
kickboxing

Wysłany: 2011-11-17, 16:29   

Ja wiem gdzie jest, ale nie powiem

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-17, 16:40   

Mów bo dostaniesz strzała od właściciela

turboj 
kickboxing

Wysłany: 2011-11-17, 17:22   

przyjmę to z honorem

artemis 

Wysłany: 2011-11-17, 22:44   

maciek ja zabral do lazienki....

Zabstyl 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-18, 13:34   

I jedna rzecz do autora zauważyłem że w wielu tematach przechwalasz sie jaki dobry jesteś i że masz wszystkich na strzała. Jeśli jesteś taki w realu to nie dziwie się że Cie w klasie nie lubią i nie chcą mówić kto to zrobił

Łyda 
Muay Thai

Wysłany: 2011-11-18, 22:36   

A może to jest rozwiązanie? "Szczelić" każdemu, wtedy winny na pewno poniesie konsekwencje. A reszta nauczy się być Twoimi przydupasami xD
Cytat:
Najwidoczniej nie znasz REGULAMINU trenowania własnej sztuki walki, jaką jest MT
Owszem, nie znam. Jednak jeżeli w moim poście jest coś co narusza ten "regulamin", to chyba jest to punkt brzmiący "masz zawsze być po stronie trenujących muay thai, niezależnie jakie głupoty pierd..."
Temat chyba wyczerpany, autor nie odpisuje, widać poszedł "szczelać po japach", nie przeszkadzajmy mu, bo jeszcze nam się dostanie :cry: .

Lukasz_Gda 
dura lex sed lex

Wysłany: 2011-11-21, 07:57   

Może nauczyciel podpierd0lił ?

Odpowiedz do tematu