Witam wszystkich. Nazywam sie piotrek. Jestem nowy na forum. Chcialem sie poradzic czy rekawice oferowane na allegro Hammer sa dobre dla poczatkujacego zawodnika kb:) czekam na odp. pozdr.:)
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-15, 08:21
Moim zdaniem są OK choć lepej rozejżyj się z Everlastami bo to jest lepsza firma wprawdzie płacisz więcej ale starczą ci na wilele lat.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Moze ktos jeszcze sie wypowie na temat tych rekawic?? Everlastow nie chce kupowac ponizej 100 zl bo sa nic nie warte podobno:) A chce cos kupic na poczatek. Moze pozniej kupie cos lepszego
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-12-15, 12:36
za 5 zl moglbym je kupic to syf rozeleci sie po 3-4 tygodniach od warka i sparingow nie wyglada to an skore bez kitu nie maja obszytego rzepa nigdy bym nie kupil przez neta a wszczegulnosci przez allegro !!!! lerpiej isc do sklepu i zoabczyc na rece co sie kupuje
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Ja mam Allright (85 zł) i Everlasty (130 zł) i muszę przyznać, że bardziej mi podpasowały te pierwsze. Przy Everlastach mam uczucie, jakby były dużo za szerokie.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-15, 21:57
To już zależy od gustu ja mam Everlasty (130zł) i są bardzo dobre.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Skoro juz jest taki temat to sie zapytam pytanie do Michała i Horusa te Wasze everlasty tez sa takie twarde?? bo moja sa prawie jak skała, i jak sie sparinguje z kumplami to wciaz gadaja ze wale z całes siły, a wcale tak nie jest